Jordmor time & soling av babymagen<3

I dag var det opp tidlig, og til jordmor! Alltid like koselig hos jordmor Sonja! Alt stod bra til med den lille, deilig å høre hjertelyden h*n`s igjen! Skulle ønske jeg hadde en slik maskin hjemme så vi kunne høre når vi ville! I dag snakket vi om kosthold, vennekrets, utdannelse, forhold og faktiskt om prevangsjon, faktisk ikke tenkt på det,  alt nå. Men greit å bestemme seg snart kanskje, så er det klart også. Vurderer en slik p-stav i armen, så slipper man å tenke på piller hver dag osv. Men vi får se!

Babyen er som resten av gangene rundt den normale streken, altså perfekt utvikling<3 Blodtrykket var fint, normalt. Skal ta litt vitamin c tilskudd om jeg ikke blir flinkere til å spise mer med dette, var noe blodprosenten var litt lav! Vært flink til å spise masse annet med andre vitaminer, men har vist glemt en bokstav:p!

På vekten igjen, jeg veier meg aldri hjemme, bare når jeg er hos legen eller hos jordmor, så er jeg sikker på at det blir riktig. En kilo opp, så nå har jeg gått opp 7 kg, og det er bare 10 uker igjen til termin snart. Men babyen skal vokse masse på denne tiden, men med denne utviklingen tippet jordmor at jeg ikke ville gå opp så masse:)! Men jeg koser meg og tenker ikke så mye på vekten, tenker heller på hva som er bra for babyen av mat osv.
dsc0405


Vi snakket litt om ammeperioden også, jeg skal jo amme på sommeren, hvor jeg elsker å spise skalldyr, noe som ikke er superbra for babyens mage, så blir uvant å måtte tenke masse på dette med hva jeg får i meg får babyen også i seg, men man legger grunnlaget for babyens imunforsvar osv, så det er viktig. Vi får håper h*n arver litt av pappaen sin der, som aldri er syk eller noen ting, pefekt imunforsvar!

Jeg fikk også bekreftet deg jeg spurte min lege om tidligere, om det er farlig å sole meg når jeg er gravid. Man leser på nettet og hører fra andre, jeg har hørt alt fra at babyen kan bli kokt til blind pga solen.
Dette er usant, babyen kan absolutt ikke bli blind (hvordan ville da de som bor i afrika og tropiske land som går halvnakne hele svangerskapet få friske barn som kan se?) Om jeg blir veldig varm blir babyen veldig varm, så man skal drikke mye vann, bevege seg, og sette seg i skyggen om man føler man blir for varm.
Sol er godt for både meg og babyen fikk jeg beskjed om!
Eneste jeg burde være obs på var pigmentflekker!
dsc0407
Navlen har ploppet ut:p!


I dag var det to stykker som stod utenfor jobben å røyket, gravide. Uff.. jeg liker det ikke. Beklager dere som gjør det. Men jeg syns det er litt egoistisk ovenfor babyen

13 kommentarer

Mari A K

04.jun.2009 kl.17:57

Så flink du er. DU har alltid vært god til å prioritere riktig! Stolt av deg.
SV: Takk takk Mari:)! Synd jeg ikke orket å dra på cafe med dere etter jobben:)! Hadde ikke lommeboken med eller noen ting, men vi får ta det en annen dag:D

Mari A K

04.jun.2009 kl.18:34

Ja, det var synd. Smil. Var litt i det spandable hjørnet i dag. Hihi. Vi tar det en annen gang. Stort smil.

Hege - Snart mamma til to

04.jun.2009 kl.21:15

Så bra alt gikk bra hos jordmor :-)Kjente hun etter hvor h*n lå eller?Kommer nok bilde av IKEA innkjøpene når de er ferdige ;) Vegard driver og maler det hvitt. hih. Men kjøpte et enkelt stellebord, som faktisk ble ganske bra. Og tok liten plass, hvilket vi absolutt var avhengig av;-)

kristin

04.jun.2009 kl.22:20

Åh, fine magen! :)

Anette

04.jun.2009 kl.22:47

Anette tror du får Gutt:) hehe..

Cecilie

04.jun.2009 kl.23:10

Nå er det ikke lenge igjen:) Jeg fikk beskjed om å ikke sole meg, så har ikke solt meg på over et år nå haha.

Lene-Cecilie

04.jun.2009 kl.23:53

Åh, for en fin mage du har :) Ingenting er så fint som gravidemager!

Frida

05.jun.2009 kl.00:36

Lykke til !:)

Malin

05.jun.2009 kl.00:40

Bra det gikk fint hos jordmor da :DIngenting er finere enn gravide mager! Kos deg med ungen når den kommer ;D

Rebecca<3

05.jun.2009 kl.09:21

Jeg fikk beskjed av jordmor om å ikke sole meg, så det gjorde ikke jeg. Alltid best å være på den sikre siden mener jeg :P

Helle Cathrin

10.jun.2009 kl.22:46

Åå så herlig snuppa!

Helle Cathrin

10.jun.2009 kl.22:46

Åå så herlig snuppa!Blir større å større. Gleder meg til å se til helgen.Stor klemmer fra meg !

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails