På IKEA nok en gang:D

I dag var jeg på IKEA (igjen?!) jeg er stor fan av IKEA, liker å kombinere enkle stilfulle ting med gammelt og godt brukt! Moderne+ nytt= min stil, I like it! I dag var det min samboer som spanderte! thihi. "her har du lommepengene" sa han da jeg skulle dra:D! wee! Liker når han overrasker slik! Så det ble en del stæsj og litt ting som tv bord, sofabord, stol og en hylle (av de store tingene). Jeg dro bort med min søster, så da slapp Fredrik å dra bort med meg, han er ikke akkurat fan av å gå rundt der bort i all evighet (han fant nok ut at det letteste var å gi meg en slant med penger) :D!

regnbue1
Superfin regnbue over Drammen!
Vi kjørte til å med "gjennom" den ene enden av regnbuen, foreslo at vi skulle stoppe å grave etter den berømte skatten som vist nok skal lure under enden, men var en dårlig idè skjønte jeg!

bilenhjem
Bilen hjem så slik ut, vi brukte mamma sin bil som er en skikkelig stor og god familiebil.
Flatpakkene fra Ikea er ikke akkurat kjent for å være små?!

fotomontasjer11
Noen av tingene jeg kjøpte; laken, bestikk til oss og eget til Mini, blomster, lys,
rammer, serveringsfat, pynt

bamse
Blant annet denne herlige krabaten til Mini!
Denne ligger klar i lekegrinden, den er sååååå fin!

i gangen
I gangen står alle de store tingene som hylle, bord, tv bord, stol, rullgardin og ny tavle til å ha i gangen i hvit<3

6 kommentarer

Rebecca<3

31.jul.2009 kl.23:39

Kult! Tenker det er kjempeforandra hos dere nå. Vil komme på besøk med en gang jeg kommer hjem =) Du din bortskjemte jente.. Det er gøy når kjæresten stapper penger i hånda di og sier "Her har du lommepenger". Det gjorde Jørgen en gang like etter jeg hadde født Nellie. Man føler seg liksom ikke så fresh, og det forstod han, så han sendte meg på shopping for å få opp humøret. Det var gøy!

Veronica

31.jul.2009 kl.23:40

Ikea har så fantastisk mange greie løsninger :) Ribba rammene er veldig populære her i huset også!
Begynnner å bli deilig å lyst her hjemme nå:D! Endelig! Deilig å slippe alt det mørke som suger til seg støv og drit hele tiden! thihi! Fredrik er supersnill:D:D!!
Ribba rammene har jeg en haug av, men har vært veldig dårlig til å fremkalle bilder å sette i, har noen tumme her enda som har stått tomme i over ett år, men nå skal det bli babybilder og familiebilder overalt:D!

Tiril

31.jul.2009 kl.23:59

Sånn blå bamseting som mini får, har Storm også, den er kul! =D

Sara

01.aug.2009 kl.01:09

sv:ja, skal ta noen bilder da vettu ;D det må du også, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails