Vært flinke i dag:)

I dag våknet lille Fia Leona klokken 08.00! Hun har aldri våknet så tidlig om vi ikke har vekt henne! Vi lå i sengen å koste å lekte til pappa Fredrik kom hjem fra jobben 08.30! Da spiste vi nystekte rundstykker til frokost, lekte med Fia før det var tid for en formiddagslur for minstemann<3 Fredrik dro til byen å fikset Sandefjord bredbånd, slik at vi har TV og Internett når vi flytter! Det var lagt opp til CanalDigital, men vi ville heller ha Sandefjord bredbånd, slik vi har nå, faktisk billigere:) Nå var det også vinterkampanje, så vi sparte faktisk 2500 kroner, kun det vi betaler i mnd som vi må betale, Fredrik skal da legge opp ledningen selv, noe som ikke er vanskelig:)
 
Ellers har vi fikset oss spisestue i dag, kjøpte av hun vi kjøper huset av, hyller til å ha under trappen, sko skap osv:) Nå gleder vi os vilt til å flytte inn i drømmehuset vårt, å gjøre det pent og fint:) Fia Leona og jeg skal sette i gang i å rydde og ordne litt her hjemme, begynne å pakke litt smått å få kastet en god del ting:) Også en del som skal selges, så blir deilig å bli kvitt litt samtidig som vi kan tjene litt penger på det!

(spisestuen er nesten lik som den på bildet, samme stil) Elsker slike spisestuer, deilige stoler og pene og moderne å se på. Passer perfekt inn i huset!

15 kommentarer

ida andreassen (K) -

29.jan.2010 kl.13:15

nydelig unge ! (:

Aurora - Alexandra

29.jan.2010 kl.13:16

Det så lekkert ut!!!

Anita Iren

29.jan.2010 kl.13:23

sv; hehe, gratulerer så mye ;-)
uffa, tenker dere på pris. Stakkars barn som har foreldre fra underklassen. Ikke ekte skinn møbler engang...
Ine therese, jeg vet du elsker: Stakars barn som har forelde fra underklassen? Hvordan tørr du å uttale deg om slik engang? Ikke ekte skinn møbler engang? Hvorfor skal vi gidde å bruke penger på det når vi har ei litta jente? Ser ikke poenget med å bruke tre ganger så mye penger på noe med ekte skinn!

Syns du burde passe littp å hva du sier! Jeg er snart 20 år, så kanskje ikke så rart i at jeg ikke har ræva full av penger? Men i underklassen, det er jeg nok heller ikke;)

Hege - Snart mamma til to

29.jan.2010 kl.13:46

Slik har vi også :) Love it :D
Sånn spisestue vil jeg også ha en dag..

Mina

29.jan.2010 kl.13:54

Har sånt selv, elsker det!

Beate

29.jan.2010 kl.15:27

Gratulerer med flott spisestue!:)
når overtar dere?
Renate in love: mandag 8.februar:D

Irene

29.jan.2010 kl.16:42

Helt likt bord som vi har, og gaaanske like stoler. Synes sånne spisestuer er så fine :)

Karina - Elsker kjæresten sin<3

29.jan.2010 kl.17:14

kjempe fin spise stue helle, helt perfekt=)

Komentaren fra ho som tydelig er i fra ''overklassen'' var rett og slett stygg og barnslig. Man ser jo på bloggen hennes at hun får alt servert på sølvfat, pappan min ditt og pappan min datt! Ho burde skamme seg, en dag i arbeidslivet for ho hadde tatt livet hennes! Æsj...Kvalmt

renate

30.jan.2010 kl.11:08

så deilig da, det er jo ikke lenge til.. kan tenke meg du gleder deg masse og du må bare si ifra om du trenger hjelp, er vel igang med åå pakke dere da?
renate: Har begynt smått å pakke ja:D Blir veldig deilig! Sier i fra jeg vettu:D:D

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails