Vårens jakker!

Det har kommet så utrolig masse flotte jakker rundt omkring på nettsidene! Mye jordfarger, noe jeg elsker. Beige, brunt, hvit og ikke minst militærgrønn! Det er så flotte farger!  Selv har jeg en beige kort vår jakke fra h&m som jeg er veldig 
fornøyd med, men jeg tror jeg må spare til en slik som har "stropp" over brystet og magen, litt Michael Jackson inspirert. De er så utrolig tøffe, samtidig rolige! 

Ellers har jeg en skinnjakke som jeg bruker veldig mye, denne er fra veromoda, og ikke ekte skinn! Dette er et av min beste kjøp noen sinne, virkelig en investering! Tror nok ikke jeg har brukt en jakke så mye som jeg har brukt skinnjakken:)

Hvordan vår jakke har du?
Eller hvordan har du lyst på?


8 kommentarer

renate

30.jan.2010 kl.11:11

jeg har også en skinnjakke fra vero moda, den er skikkelig go =) ellers har jeg en beige jakke med store knapper som jeg bruker mye =) men her var det jo veldig mange fine jakker da!!

synne

30.jan.2010 kl.12:05

jeg er veldig glad i mørkefarger, så en mørk brun jakke som kanskje går litt ut ibånd noe alla den hvite med hvitt belte nede på bildet kanskje.

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

30.jan.2010 kl.12:40

Kjempefine jakker :)

Mannen med ljåen

30.jan.2010 kl.15:53

Så fine jakker :)

Jeg har ei skinnjakke i svart som jeg også bruker mye. Både til hverdag og fest, og så har jeg ei tyrkis bergansjakke som jeg bruker mye ute.. dette er mine to favoritt jakker. :)

Stine

30.jan.2010 kl.21:28

ahh, heilt herlige jakker!:) men i vår/sommar må eg ha ei med god plass i, i og med at magen kjem til å bli stor!:) bloggen din e kjempe fin, glede meg til å se kordan de får da i da nyr huset!;)

Tonje

31.jan.2010 kl.02:47

Hei barndomsvenninne ; )

Kjempe fin blogg du har ; ) Så søt og stor Fia har blitt!
Tonje:Heihei:)

Tusen takk! Ja hun vokser å gror:D

Pernille!

31.jan.2010 kl.15:01

Jeg har 3 skinnjakker fra Vero Moda jeg!

Så skjønner hva du mener, hehe.

Men de er lagd av skinn fra gris, så det er jo skinn. Men på disse jakkene bruker de hvertfall hele dyret, og ikke stakkars dyr fra skogen som lider og blir bare tatt pelsen fra.

Noe positivt hvertfall:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails