Rolig torsdagskveld!

I dag sovnet Fia klokken 18.00! Deilig med en jente som sovner fort som oftest:) Ikke når Storm er på besøk da, da vil hun heller være våken å leke sammen med han! Ellers har jeg bare slappet av! Fredrik var en liten tur hjemom for en liten stund siden, han er på seminar, vært det i hele dag, og skal overnatte siden det begynner tidlig i morgen:) Så jeg skal nyte kvelden her hjemme med masse stearinlys og TV! Etterpå skal jeg ta meg et deilig bad å lese det nye bladet mitt:) 

Slik ser jeg ut for øyeblikket! Bustete hår:P thihi! 

i går var jeg en liten tur i byen, nok en gang! Var sammen med Pernille og Nathalie! Var veldig koselig, vi spiste mat på McDonalds, noe jeg sjeldent gjør. Men det smakte himmelsk:D Jeg kjøpte ikke noe særlig, men det ble et par nye påske ting, olje til Hunter gummi støvlene mine, en bamse + leke til Fia Leona, og litt sminke:) Vi kjøpte også gave til Leon som vi skal i bursdag til på lørdag! Blir koselig å se han igjen, er en liten stund siden nå! 

Kjøpte et par nye lysestaker til kubbelys! De står på stuebordet nå! Men blir nok flyttet rundt som alt annet her i huset! Disse er fra Kremmehuset å koster 99 kr per stykk! Nydelig syns jeg<3

Hva skal du på denne torsdagskvelden?
Liker du å shoppe interiørting til hjemmet ditt?


8 kommentarer

Hege - Snart mamma til to

25.mar.2010 kl.20:52

du ble veldig fin på håret=) Skulle turt å gjort noe slik jeg også.. altså en forandring=)

Lot du frisøren bestemme eller du?
Hege Renate: Jeg sa at hun skulle klippe det som var slitt, så etter å ikke ha klipt det på 2 år, var det halparten! Så sa jeg at jeg ikke ville måtte farge det så ofte, nå var det platinablont med 10 cm ettervekst. så hun fant farger som passet å stripet å farget det, så farget jeg øyebrynene litte granne, ikke for mye så det skulle bli et sjokk! Så anbefalte hun meg å komme tilbake om en ukes tid om jeg ville klippe litt mer bob aktig, hun ville ikke at jeg skulle klippe det så kort med en gang, siden det er veldig uvant, det samme med hårfagen, hun sa jeg kunne komme tilbake å farge øyebrynene mørkere om jeg ville det senere, etter jeg var blitt vant til det! Dette skulle jeg få gratis:)

Hege - Snart mamma til to

25.mar.2010 kl.20:57

Sv: Ja, teppet er med OVERALT=) hehe
Hege Renate: Det er bra:D Vårt også! Bruker det over vognposen i vognen, får så mye skryt av det:D

Hege - Snart mamma til to

25.mar.2010 kl.20:59

Åh, hu høres ut som har peiling og da er det ENDA mer moro å klipp seg :D Var veldig fint i alle fall=)

Malin

25.mar.2010 kl.21:07

eeelsker å shoppe interiør ting til hjemmet.. Har di planene for hva som skal forandres her, men tar litt tid da for det koster jo penger.. men har lurt nico til å betale for det vi trenger til badet hvertfall :D

og du ble KJEMPE fin på håret.. Skikkelig fin farge, den kledde du

mycupcake

26.mar.2010 kl.08:28

ja, de var fine

Karina - gravid, forlovet & samboer med bjørn<3

26.mar.2010 kl.16:55

Jeg trodde du var søstra di på det bilde:O WOW!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails