Ryddet å ordnet ute:)

I går kveld mens min mann tok seg en liten middagslur, tok jeg turen ut i hagen å begynte å rake å ordne litt! Vi er jo vant til å rake om høsten, så vi slipper alt løvet på våren, men hun som bodde her før, flyttet jo før høsten:) Så litt er det å gjøre! Heldigvis ikke så masse! Men jeg raket litt, fikk fylt opp to søppelsekker med løv, kvister ble lagt i en haug, å i dag får jeg fortsette litt! Hekken skal klippes så den får litt mer fasong, nå er alt sånn små fjus fra under hekken borte, så rent å pent med bare jord! Syns det ser mye penere og renere ut! 

Dette store treet har gitt fra seg mye løv! Men gud å jeg gleder meg til det er full av grønne blader:D
I de store greinene henger det huske, klatreting å ringer fra de forrige eierne, så alt er klart til at Fia kan ha mye glede her i hagen våres:) Kanskje bygger hun hytte i treet når hun blir eldre?

Ut mot veien er det en liten helling, det er fortsatt litt snø igjen der, men det ser ut som om det ligger duk, med bark over, og noen busker (ser ut som rosebusk den ene) Jeg ble så glad for jeg elsker sånn bark med små busker innimellom :) Ellers er det ikke mye blomster her, en rabarbra/ Barbara (hva er riktig)  ting:P Det liker jo Fredrik:P 

Så litt planting og fiksing blir det jo ute fremover, men det gjør meg ingen ting, jeg liker det:) Spesielt når jeg vet at vi kommer til å bo her lenge, og det arbeidet jeg gjør ikke er forgjeves! Vi vill gjøre det mest mulig sikkert og barnevennlig for Fia, så hun kan ha det trygt ute i hagen! Vi skal blant annet sette opp gjerde som skal males hvit, forran på huset skal vi bygge en liten platting/veranda, kommer til å bli kjempe lekkert! På verandaen bak skal vi legge enten sånn grønt gress ting eller noe annet, så Fia slipper å få flis i føttene sine:) Kanskje får vi hentet trampolinen våres, så kan vi få hoppet litt i sommer, hadde vært morro:) Vi skal flytte på søppelkassene så de får et eget lite skur, å postkassen vår (nå henger den på søppeldunken, fysj! 

Noe slikt blir det nok:) Bare vi skal ha litt større, den skal gå helt ut til venstre under kjøkkenvinduet om dere skjønner:)
Blir veldig deilig, og ikke minst koselig! En liten benk med litt puter å stæsj, potter med blomster og dildal :D 

 
Slik ser det ut forran i dette øyeblikket!
Slik se det ut for øyeblikket utenfor hos oss! Ser liksom ikke helt ferdig ut syns vi, skal bli deilig med litt mer helhet:D 

Nå gleder jeg meg til grønnere gress, blader på trærne, og kunne gå barbent ute:D

Hva syns dere?
Hvordan har du det ute hos deg?

7 kommentarer

Synes det ser bra ut jeg. Selv om jeg raker på hjøsten må jeg alltid rake på våren uansett egentlig. Men det har jeg ikke begynt med ennå. Ligger vel omtrent like mye snø igjen i vår hage også.
TrineCam: Ja, man må jo alltids rake litt på våren også:) Men når man har et så stor løvtre som det er her er det jo lurt å rake litt på høsten, nå er det store hauger med løv som er ekkel å våt:P hehe!

Frknille

08.apr.2010 kl.14:36

Du er flink =)
Angelica: Takk takk:D:D

Stine

08.apr.2010 kl.17:40

Så fint!!:) Eg skulle gjerne hatt ein hage og egen inngang, for me bur i boretslag :/ .. så glede meg til å få noe eget! :D

idalorrmor

08.apr.2010 kl.21:00

Flink flink flink :) Ser bra ut,vi har verken hage eller sånn fin dørinngang :) Men en søt liten veranda da :)

Gro Marit

09.apr.2010 kl.10:01

Så fint det blir! Gleder meg til vi får huset vårt også, så jeg kan ordne litt! Vi vil også ha nytt inngangsparti på et tidspunkt og gjerde, men det blir nok ikke før neste vår/sommer.. Skal dere gjerde inn i år?

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails