Tapetsering av gangen!

De fleste veggene i huset her er lyse, hvite for å  være nøyaktig! Vi har ikke masse ting på veggene, liker det litt mer minimalistisk, det som er på veggene er bilder av Fia! I trappeoppgangen skal vi forstørre opp noen 2 bilder, som skal være giga store, må bare spare veldig, for det er er nok passe dyrt regner vi med:) 

Men jeg har vært inne på tanken å tapetsere i yttergangen vår, og da jeg nevnte det for Fredrik ble han veldig giret å sa at vi kunne kjøpe tapet allerede neste mnd, så nå driver jeg å titter litt på nettet for å se om jeg finner noe jeg liker. så lurer jeg på; Må man fjerne den "tapeten" som er på veggen? Er slik som man tapetserer på, som man maler på etterpå, strietapet eller noe. Husker ikke helt navnet. Jeg har tapetsert et helt rom før, så om får litt hjelp med å passe på Fia en dag, er det fort gjort å tapetsere! Gleder meg veldig. Tenkte å dele noen av favorittene med dere. 

 
Hvem likte du best?
Jeg har litt lyst på en grålig farge med litt sølv i! Litt tøff farge syns vi, som passer huset vi bor i som er moderne/minimalistisk innredet. Den siste lyse kunne jeg tenkt meg på soverommet senere:)


7 kommentarer

2 :)

Malin Aurstad

01.mai.2010 kl.23:19

fine tapeter! jeg kunne godt tenkt meg den nederste på romme mitt i vertfall:)

Tine

01.mai.2010 kl.23:19

nr 6 kanskje:D

synne

01.mai.2010 kl.23:55

ai, likte alle jeg men kanskje den jeg likte aller best er den siste eller nr en på den med 6 i.. haha:D blir nok bra når dere har tapesert gangen, du må ta før og etter bilder da:D

Lisa - Min hverdag og mye mer..

02.mai.2010 kl.10:05

Jeg likte den lyseste :-)

Karina - Baby i magen<3 17 uker + 3 dager på vei<3

02.mai.2010 kl.12:12

Syns nr 1 var veldig fin. Sølv innimellom er rå stilig=)

Veronica

02.mai.2010 kl.17:14

eg likte den siste som dere tenker å ha på soverommet...er en lignende slik lys eg ønsker å ha i vindfanget & gangen vår ;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails