Fia stor jente= vekk med stellebordet!

Fia Leona har jo allerede blitt 10 måneder allerede, og vi merket av stellebordet ble mindre og mindre brukt! Hun likte ikke akkurat å ligge stille på det kjedelige stellebordet for å skifte bleie. Så det endte med at vi skiftet litt rundt om kring, hun står jo så fint når vi skifter uansett, så vi tok like så godt å tok det helt vekk. Så nå har vi en flott hvit kommode med klær og andre nødvendigheter til Fia der i stedet:)

Deilig å slippe stellebordet, ble fort litt rotete på det, nå er det ryddig å pent på kommoden:)
Radio for morgenstunden eller under kvelds badet er veldig koselig. Fia syns det er veldig kos å høre på radio når hun badet. Levende stearinlys gjør det ekstra avslappende å ta seg en deilig dusj/eller bad på kveldstid!

Kurv med div kremer og stæsj til Fia, skulle egentlig i kommoden, men ble litt trangt med alle sommerklærne som er der:P Tivoliradio som vi har kjøpt på netthandelen faktisk, med usb tilkobling osv, tjekt! Lysestakene er fra IKEA!

Vasken våres:) Like it!


Vinduene har fått litt oppfriskning med blomstene (de som stod nede før)
men ble litt døde av all solen som var nede, på badet har de fått masse damp og passe med sol, så de har blitt friske å raske igjen:) Godt tips!

6 kommentarer

Maiken 21 år og mamma til Noah!

05.jun.2010 kl.22:15

Så fint dere har det:-)
Kjekt å bli kvitt stellebordet tenker jeg ;) Vi har helt lik vask, bare at vår er sånn teit og selve vask-delen går helt ut i kantene. Helt idiotisk. Går glipp av masse plass på vasken da ja! (bilde av den her: http://lillanette.blogg.no/1265206615_badet_vrt_.html) Er deres skuffer også slik at det ser ut som to, men er egentlig 4, og når du skal ned i èn skuff, så åpner du egentlig 2? Sånn er det med vår, og blir så sliten av det :p Har lyst til å sage skuffene i to slik at jeg kun åpner den skuffen jeg skal ned i ;p
Lill Anette: ahh, nå skjønner jeg. Ser nesten ut som om vasken våres er breiere:) Hos oss er det kun den første skuffen som ser ut som to, eller det er bare to rom og et lite i midten:) V har slike oppbevaringssystem med sminken min, føner, rettetang og barbersaker id en første:) i skuff to har vi masse åndklær, filler, medisinting og jenteting:) GOd plass:)
SV: Ja, teite husverten vår skulle være ekstra "moderne" skjønner du :p Veeeeldig gjennomtenkt ja! Tenk, han betalte flere tusen mer for at vasken skulle være ekstra "lang". Idiotisk. Hos oss er den midterste delen et "hull" :p Siden der går rør og slikt ned. Så kunne likegodt vært delt i 4 skuffer istedet for 2. Rare greier :p
Lill Anette: åja, sånn sett ja:D Det er vår øverste skuff også:) hehe, men har et lie rom mellom de to på hver side av røret;) Men skuffen nede er dyp å fin uten noen form for hull:P
Vi har aldri hatt stellebord vi, har bare brukt vaskemaskinen med en sånn pute oppå. Men vi har også sluttet å bruke det for en stund siden. Nå er jo Ingrid på bleieavvenning, så nå skifter vi jo nesten ikke bleie.

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails