Tannlegen med lille Fia min<3

Fia er som alle andre på sin egen alder, i en periode hvor hun skal utforske maksimalt, og ikke minst; prøve å stå og gå alene! Dette resulterer naturlig nok i knall og fall hos de fleste! I går datt hun dessverre litt for brått og traff en liten kant! Jenta gråt og til slutt så jeg det kom blod fra munnen hennes! Min søster kom akkurat i det øyeblikket, så vi fikk ringt tannlegen, de ville at vi skulle komme ned! Så vi heiv oss i bilen! Fia hadde heldigvis roet seg ned, smilte, lo og gråt litt om hverandre stakkars! 

Mannen som møtte oss var en ung tannlege, han var kjempe flink, lekte med bamsen til Fia for å få henne til å smile, slik at han kunne ta en titt i munnen hennes samtidig, han fikk også lov til å kjenne på de! Fia var kjempe flink, bare smilte og lot tannlegen gjøre jobben sin! 

Tennene så heldigvis fine ut, ikke noen løse! Men som han sa; man kan ikke se om det har kommet noen større skade enda! Så vi skulle bare følge med å se om de blir blå med fremtidig, om det har kommet noen forskyvninger av støtet finner vi ikke ut før hun begynner å miste tenner og de nye kommer! 

Viktigste er at alt så bra ut nå:) Tapper liten jente vi har! 

Har du opplevd noe slik med barnet ditt?

3 kommentarer

Hege - Snart mamma til to

23.jun.2010 kl.09:31

Så bra det gikk bra :))

Sv: Vi flytter inn i vårt nye hjem på mandag, så håper det er slike skuffer som dere hard er. Kjøkkenet er omtrent nytt og fra Norema, så det burde da være noe slik der og=)
Hege Renate: ja, ser bra ut:) HUn klarte selvfølgelig å falle litt nå også, så hun begynte å blå litt igjen:) Men ikke noe gråt da:

Mia

23.jun.2010 kl.11:06

Uff da, stakar Fia.. Bra det gikk bra:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails