Vårt tidligere hjem

Da Fredrik og jeg flyttet sammen for første gang for litt over 2 år siden, bodde vi i barndomshjemmet hans, et villahus fra 1900 tallet! Dette leide vi av moren hans.  Vi elsket huset, og hadde virkelig mange planer og ideèr om hvordan vi kunne få det riktig å flott i dette huset! Men da Fia kom til verden forstod vi at dette virkelig ikke var et hus som egnet seg for et lite barn når tiden for å krabbe på gulvet osv kom, så vi tok økonomien på alvor å jobbet for å få til å få et huslån å kjøpe noe! Vi hadde jo lyst til å pusse opp dette sjarmerende huset, men med et barn i hus, ville det ta tid og masse penger stod på spill! 

I dette huset hadde vi en romantisk, gammeldags stil, som vi følte passet oss og huset vårt!
Gangen

Litt fra soverommet

Stuen

Har masse mer bilder fra huset, men velger å ikke legge ut alt. Da vi lyttet inn malte vi hele 2 etasje + gangen nede! Ellers gjorde vi ingen ting. Men vi hadde våre drømmer. Et slikt hus krever mye vedlike som er en del jobb. Dette er noe vi kunne tenkt oss i senere tid, når Fia er eldre og mer selvstendig, og når Fredrik og jeg har tid og penger til det! I dette huset var det blant annet ikke varmekabler, under gulvet var det sagmugg og gamle aviser, under det igjen gjord/bakke og jordkjeller ved kjøkkenet, så ikke bra for små barn å krabbe på for å si det slik:) 

Hva syns du om vårt tidligere hjem i forhold til vårt nye?

4 kommentarer

jeg elsket det gamle huset deres =) det var så gjennomført =) men nydelig der dere bor nå også, du er så flink
Renate * 2 barns mor og samboe: Takk Renate! Koselig å høre:) Vi elsket det virkelig vi også! Men om vi får muligheten til å kjøpe det i senere tid gjør vi nok det:D

mitthvitehus

29.jun.2010 kl.10:30

NYDELIG hus......

Helle Cathrin <3

29.jun.2010 kl.21:55

Må innrømme jeg falt mere for det gamle, men med tanke på barn så er nok det nye perfekt for dere :D <3

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails