Uten stekeplater, duger hverdagen ikke?

På mandag for en uke siden (imorgen) gikk strømmen plutselig da jeg stod å lagde middag til min kjære familie. Vi slo på strømmen igjen, men oppdaget at touch skjermen på induksjonsplaten (stekeplaten) bare stod å blinket. Vi ringte til IKEA (kjøkkenet er derifra) og forklarte situasjonen. Heldigvis er det 5 års garanti, men vi måtte få tak i original kvitringen, noe vi ikke hadde men kanskje hun som eide huset før oss? Hun leitet, men fant den dessverre ikke, heldigvis gikk IKEA med på å sende den på mail til henne, som igjen videresendte den til meg, slik at vi fikk bestilt service på den! 
Så i morgen tipper jeg det ringer en service mann til meg for å avtale klokkeslett han skal komme, deilig at de kommer hjem hit å fikser det (evnt. ta den med eller har med ny til oss. slik at vi slipper å styre å ordne med det selv:)


Så vi har ikke fått laget så masse mat i det siste, man merker hvor avhengig man er av å kunne steke/koke mat:) Vi har fått spist selvfølgelig, for et par dager siden stod Fredrik å stekte kjøttdeig i en stekepanne (som ikke fungerer på induksjonsplater) på gassgrillen våres:) Stekt ble det, og det ble taco på oss:) nam nam!


3 kommentarer

Rebecca - mamma til Nellie <3

27.jun.2010 kl.19:06

Hehe.. du ligger som nr.1 på mest aktive av jenter fra 18-24 år på blogg.no ;)

Charlotte

27.jun.2010 kl.21:07

"Greit" at det skjedde på sommeren så dere kan få brukt grillen som et alternativ i det minste:)
Charlotte: ja, helt sant:D hvis ikke tror jeg det hadde blitt mye grandis spising:P thihi!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails