Hvordan stil har ditt hjem?

Som dere sikkert forstår har stilen vår forandret seg litt siden vi bodde i gamlehuset! Nå bort vi i en tomannsbolig, som vi har kjøpt selv. Lånet står 50/50 på Fredrik og meg, så vi betaler like mye på det i mnd! Huset ble bygd i 1991, og ble pusset opp fra 2007- hun la det for salg høsten 09, vi kjøpte det i februar 2010:) Her er det perfekt for et lite barn å vokse opp, varmekabler i hele 1 etasje, ingen trekk fra vinduene eller dørene, et trygt lunt hjem:) 
Ny veranda forran ble bygd da vi var i Hellas for et par uker siden, rekkverket skal selvfølgelig males hvit til neste år, sammen med resten av huset. Gulvet skal beiser/lakkes (usikker)
Stuen våres! Her har vi lyst til å bytte ut IKEA stol + bord med en litt mer behagelig kosestol og et bord som passer til spisestuen, en litt større sofa hadde også vært supert, men ikke noe som er prioritert!

Her ser dere TVèn også, samme serie som stuebordet, altså IKEA. Dette har vi også lyst til å bytte til samme som spisestuen, men ikke alt kan byttes med en gang:)Ble litt uklart bilde, men spisestuen våres!

Mot kjøkkenet! filtgardinene skal byttes med vanlige gardiner som vi har i stuevinduene!


Kjøkkenet (beklager litt skrukne duker) 


Oppvaskplassen med friske urter som lukter godt!


Kokkeplassen!


Fra trappeoppgangen!

Hvordan stil har dere hjemme?

9 kommentarer

lifeofsunny

28.jun.2010 kl.22:45

Så utrolig fint dere har det=)

t w i l i g h t f r i d a

28.jun.2010 kl.23:48

Dere har det utrolig stylish, trendy & samtidig pent!

Vi driver å pusser opp, vi også! Vi skal pusse opp kjøkkenet, spisestua, stua, den ytterste gangen vår (den med sko, ytterdør, jakker osv.), og gangen oppe! Vi har også ett rom som heter "TV-Rommet", det er det ultimate rommet å få pusset opp! Vi flyttet nemlig inn i dette huset i 2007 og skulle ha en ekstra stue i andreetasjen i tilfelle både de voksne og oss barna har lyst til å se på TV! Men dette har aldri blitt ordnet, og nå er det på tide! Når vi er ferdig med det her nede skal vi begynne oppe, og jeg gleder meg til å få alt ferdig! På kjøkkenet bruker vi forresten en tapet du viste ett bilde av på bloggen for lenge siden, en tapet du likte!

29.jun.2010 kl.01:29

Kjempe fint :D Kan vi se oppe? :D
Tror egentlig ikke jeg har noe stil jeg. Venter med å bytte ut møblene til vi får pussa opp huset og Ingrid og jeh kan flytte inn der. Øyvind har jo et stort hus, men 4 soverom og hele pakka. men det må litt jobb til før det er barnevennlig nok der. Begynner prosjekt oppussing i vinter. Kan nesten ikke vente. Kjempeflott hus dere har da, men pga dårlig erfaring, så hadde ikke jeg klart å bo i tomansbolig.
Par i Hjerter mamma,pappa og b: Spennenes å pusse opp da:D Mange som har dårlig erfaring med tomannsbolig har jeg hørt, vi syns det er helt topp. Verdens koseligste mann bor ved siden av, pappaen til ei venninne av meg! Lydisolert utrolig bra, hører ikke en lyd:D
Anonym: Hei, bilder fra oppe kommer:D

Karina-Alexander Matteo i magen<3 25 uker + 4 dager på vei i dag<3

29.jun.2010 kl.15:23

Dere har det så utrolig koselig:D Er så glad for dere at dere har fått kjøpt hus og slipper å leie. Det er jo så utolig kjipt å "kaste" pengene rett ut i lufta..

Håper på å få kjøpt vi også etterhvert, men det ser litt dårlig ut=/

Her hjemme har vi ikke noe spesiell stil, litt blanding..Hvite vegger (stua), mest hvite møbler, baige sofa o.s.v..Lyst og koselig hvertfall=)

Linn`s interiør og anbefalinger

04.jul.2010 kl.22:44

Så utrolig fint du har det :) likte kjøkken løsningen veldig godt. Takk for titten :)

Stine - <3

04.jul.2010 kl.23:27

kjempe fint :D

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails