Babysvømming- videregående kurs!

Vi var så heldige å gikk på babysvømming! Det er en helt utrolig opplevelse som vi ikke angrer på i det hele tatt! Fia Leona har blitt en skikkelig bademymfe! Hun elsker alt som er med vann! Siden vi har fullført grunnkurs, som vi begynte på når Fia var akkurat gammel nok, 3 mnd, så kan vi begynne på videregående kurs:) Vi tok litt ferie fra babysvømmingen, for å begynne igjen til høsten. Nå har vi meldt oss på kurs som begynner 17.august, så håper vi får plass, da skal vi gå sammen med Pernille (frknille.blogg.no) hennes mann og datter Angelica! De har også gått begynnerkurset tidligere. 
Har lest en god del på nettet om babysvømming nå, å det viser seg at babyer som går på babysvømming får full effekt av dette som fire-femåringer. De blir bedre enn jevnaldringen i motoriske ferdigheter. De så at babysvømmerne både hadde bedre balanseevne og gripeevne:) 

Så håper lille (store) Fia vår liker seg like godt på videregående kurs som hun gjorde på begynnerkurs:) Skal få lastet opp noen bilder fra undervannsbildene vi tok da vi gikk der:) 
Når vi er ferdig med dette kurset, er det nytt kurs som heter småbarnsvømming, fra de er 2 år gamle:) En superflott aktivitet for hele familien, hvor man har mulighet til å bli kjent med mange andre barn og foreldre:)


Går dere på babysvømming? Eller har planer om det?

Dine erfaringer?

9 kommentarer

Hege Renate -

30.06.2010 kl.23:02

Vi har gått nybegynnerkurset, og starter opp igjen til høsten :D den uka skolen begynner igjen! Heldigvis er kurset ved 16-tida slik at vi begge får blitt med, og det har vi hatt stor glede av alle tre! Adrian elsker også å bade :-) Det finnes ikke noe negativt med babysvømming :D
Hege Renate: Helt enig Hege:D Koselig for alle i familien! Fredrik badet alene en gang med Fia, det var da jeg datt ned murtrappa med fia vet du:( og hadde blåmerker på hele kroppen min og orket ikke bade, han storkoset seg sammen med henne, en glede å se på<3
åh så gøy:) kanskje vi skal prøve på det selv
Vi gikk ikke på babysvøming. Tror ikke jeg kommer til å gjøre det med eventuelt flere barn heller, men vi bader mye da. I basseng, havet, badekar osv.

Lizzandra

01.07.2010 kl.08:36

Meg og Sarah har også meldt oss på det kurset ;) Har fått intrykk av at det er mange som har meldt seg akkurat på den dagen som er på ettermiddagen, så blir spennende om alle kommer med :)
Lizzandra: Våknet opp til mail i dag at det var fullt på det kurset og at vi står som nummer 12 på ventelisten... så liten sannsynlighet for at vi komme med:P

Lizzandra

02.07.2010 kl.22:57

Ja jeg oppdaget det jeg også :-S Vi er da nr. 13 på lista... Veldig kjedelig, men blir nå bare sånn når de kun setter opp 1 kursdag på ettermiddagen
Lizzandra: ja, så vil vi jo gå sammen alle tre, ikke bare jeg og fia liksom:P

Lizzandra

04.07.2010 kl.17:25

Skjønner hva du mener :) Pappaen til Sarah vil ikke være med da, fordi han er allergisk mot klorvannet :/ Men pga jobben min og bhg til Sarah så går det bare på ettermiddagen.

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails