Litt jul i hjemmet

har det blitt i dag! I dag tok jeg og min mann julerengjøringen av stue, kjøkken og gangen nede! Bare det tok oss 3,5 time! Så vi stod skikkelig på å fikk skrubbet hver minste krok ordentlig rent! I dag har jeg også vært hjemme med prinsessen som fikk plutselig spysyken i går kveld uten å gå med inn på det. Men imorgen er det tid for barnehage og jobb for oss alle! Fredrik jobber tidlig og har hele ettermiddagen sammen med prinsessen mens jeg jobber dobbelt, og er ikke hjemme før i 7 tiden på kvelden! Men slik er da onsdagene for oss:)

På fredag skal jeg til Tønsberg å kjekke ut en skjenk til stuen, håper den er slik jeg forestiller meg og at den vill passe rett inn. Så får håpe den blir med hjem på torsdag:) Bilder kommer selvfølgelig også:)

Men mannen var å hentet litt av juletingene våre i gamle huset, svigermor var snill å hjalp han, så nå har vi fått pyntet litt her hjemme, mannen dro på personalmøte så svigermor badet prinsessen mens jeg ordnet og styrte nede imens:)


Kjøkkenbenken ved siden av stekeplatene! Koooselig!


Et av viduene:)

Mer kommer etterhvert, håper på å få lånt eller kanskje jeg få ny kameralinse til jul, slik at vi kan ta i bruk speilreflekskameraet igjen snart:)

Noen reagerer kanskje på at vi har pyntet tidlig? Men nok av planer og jobbing frem til første advent bestemte vi oss for å ta det i dag:) Interiørglad som jeg er, elsker jeg å pynte til jul, å kunne ha det litt ekstra lenge frem gjør meg ingen ting:) Nå er det bare planlegging av den perfekte adventsstaken som står for tur:)

2 kommentarer

Toril Hornnes

23.nov.2010 kl.22:54

Så koselig! :-D

Twi-F

24.nov.2010 kl.16:55

Koselig! Jeg har større julestemning enn på årevis, helt ubeskrivelig hvor stor den er, og det er egentlig helt uten særlig grunn! Vi har akkurat samme lysestake, forresten, som vi tar ut rundt jul.

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails