Jul med din glede!

Julen har kommet her  huset! Snøen daler ned, å vi storkoser oss! Natt til i dag sov Fia Leona hos bestemoren sin for første gang, det hadde gått kjempe flott, og hun storkoste seg! Da jeg kom for å hente henne etter å ha kjørt min mamma og stepappa til flyplassen, sov hun allerede luren sin, så jeg slappet av, spiste litt suppe og så på tv! Deilig!

Kvelden i går tilbrakte vi hos et vennepar av oss som vi ikke har kjent så alt for lenge, men tilbrakt mye tid sammen med, Alex hadde bursdag å det skulle feires med god mat og drikke! Jeg valgte å kjøre denne kvelden, siden jeg hadde hatt en plagsom migrene hele dagen, så alkohol etter en migrenepille turte jeg rett å slett ikke! Men vi koste oss kjempe masse! Å jeg ble enda bedre kjent med Mettes søster og hennes kjæreste, samt de andre som var der:) Takk for en kjempe koselig kveld, og gleder meg til enda flere kvelder sammen med dere:)

I dag var jeg nok en tur på plantasjen, ikke så mye mer enn en blomst, noen lys og en julestjærne ble med hjem, men er så koselig med masse folk og julestemningen som er der!

Noen bilder fra julekosen hjemme hos oss!

Julestjernen lyser så flott opp vinduet på kjøkkenet, å ønsker alle hjertelig velkomne!


Skjenken har blitt pyntet til jul!
Rosene fikk jeg av min kjære mann, og glass juletreet har han selv kjøpt:)


Blomstene skal få sølvpotter selvfølgelig!


Lysfatet som står så lekkert på kjøkkenbenken!


Litt rotete bilde kanskje! Men alt dette har min mann kjøpt og satt sammen!
Litt inspirert av husmors interiørinteresse kanskje?
Liker du å pynte til jul?

3 kommentarer

Sigrun Marie

28.11.2010 kl.21:27

Veldig fint, og koslig pyntet ;)

Celine

29.11.2010 kl.00:39

så fint :D gøy at dere begge har pyntet litt!

29.11.2010 kl.13:30

det som er fint på "svibela" er svibel glass :) også fjerne jord, og bare ha vann på røttene og mose er kjempe lekkert ;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails