Denne blir nok lekker over spisestuen!

Til jul vet jeg at vi får noen penger til en lampe å ha over spisestuen, jeg har nå funnet ut hvilken jeg kunne tenkt meg, den er fra Skeidar å ser slik ut;

Crystle takrekke-5
Jeg tror det blir kjempe lekkert! Eller hva tror dere?

9 kommentarer

lifeofsunny

15.12.2010 kl.17:02

Den er kjempefin=) har den jo selv. Pga alle prismene vil jeg anbefale svak pære hvertfall. Vi endte opp med 15w til slutt. Det ble så skarpt med mere styrke. Også et annet tips, hvis du har pyttogpanne i nærheten. Så anbefaler jeg å ta en titt der. De har begynt å selge lamper, blandt annet denne her. Og de har veldig ofte 30% på hele butikken=)
lifeofsunny: Jeg syns den er drit lekker! Har dere dimmer på den? Vurderer det kanskje, slik at vi kan ha det litt mørkt innimellom samtidig som vi har muligheten til å ha sterkt lys:)

lifeofsunny

15.12.2010 kl.17:42

Nei det har vi ikke. Men det kan jo kanskje være lurt ja=)

Tale

15.12.2010 kl.18:00

Den er veldig pen! Vi har den over bordet i stuen. Det er veldig sterkt lys, så hvis det er mulighet for det burde dere få dimmer! Ellers går det jo an å ha svakere pærer. Den er hvert fall helt nydelig! :)
Den kommer til å bli kjempe fin over spisestuen :)
Jeg har også denne lampa :) Super fornøyd! Men vi har dimmer til, for det er sinnsykt lyst når det er på max. :) Får jo kjøpt dimmere som man stikker i stikkontakten på chlas ohlson til en 50lapp :)

harmonica

15.12.2010 kl.19:18

Lampen var lekker.

jeg har en prismelampe over kjøkkenbordet,den er også veldig lekker, men jeg sliter med at det er for sterkt lys. Har ikke mer enn 15 w, men likevel altfor sterk som "hyggelys"... Har dessverre ikke dimmer...

Marion

16.12.2010 kl.10:20

Jeg har den og er veldig fornøyd med den! :) Var litt usikker når jeg kjøpte den, men den ble kjempebra når den kom opp! Eneste er at den lyser veldig sterkt! Jeg hadde i 5 stk 15 w pærer (svakeste du får på dagligvare tror jeg?) og det ble for sterkt, men nå har jeg bare i de to ytterste og den midterste pæren og det er fremdeles litt for sterkt, så har tenkt å få kjøpt en dimmer :)

Twi-F

16.12.2010 kl.17:05

Den var utrolig lekker! Misunnelig til 1000, spesielt siden vi 4 pusser opp her hjemme :-)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails