i morgen skal det pyntes!

I morgen er det fjerde søndag i advent, det har blitt den dagen vi pynter juletreet her i huset! Å jeg gleder meg maks! Huset ellers har vært pyntet en stund, mens litt nytt stadig vekk kommer frem! Det eneste som mangler er selvfølgelig vårt flotte juletre! Skal sette det frem klart i kveld, slik at etter alt vi har planer om i morgen, kan kose oss med å pynte det på kvelden<3 Har dere pyntet juletreet?


Juletreet vårt i 2009! Kjøpt enda penere stjerne som skal på i år!


Sølv, sølv, sølv<3


Vi skal ikke være hjemme på julaften i år, så heldigvis ikke så mange pakker som skal under treet her hjemme i år:) Tok veldig stor plass i fjord for å si det slik:)

Vi gleder oss veldig til vår første jul i vårt nye hjem, her skal vi ha mange jul fremover! Her skal vi lage mange flotte tradisjoner for store og små, noe vi ser veldig frem til! Vi har ingen planer om å selge her, å flytte med det første! Det skjer ikke før vi er ferdig med utdanningen om noen år, og vi har råd til enda større hus:)

4 kommentarer

Lisa

18.12.2010 kl.21:29

så fint tree :D

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

18.12.2010 kl.21:40

Det var veldig fint hos dere i fjor=) Og fytti rakkeren så mye pakker :P

lifeofsunny

18.12.2010 kl.22:07

Utrolig flott=) Gleder meg til å se juletreet i år.

frida-

19.12.2010 kl.19:23

Vi pynter juletreet vårt hver lille julaften :-) Dere hadde veldig fint juletre i år og GRISEMANGE pakker, jeg husker at jeg leste det i fjor! :-)

God jul, ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails