Om noen dager blir denne min!

Jeg har hele tiden hatt lyst på et gedigent speil! Et Mongstad speil fra IKEA, i helt sort! Nå får man kun tak i det i mørk-mørk brun, hvit og rødt! Men heldigvis kom jeg over en annonse på finn.no hvor det var ei fra samme by som solgte div interiør, også et Mongstad speil! Jeg sendte raskt en melding, å det var ikke solgt! Å blir mitt om ikke alt for lenge! Gleder meg vilt! Jeg vet faktisk ikke helt hvor jeg skal ha det enda, men regner med at det blir stående på høykant på soverommet, siden vi allerede har et stort speil over spisestuen!


Størrelsen er; 19+ cm høyt og 94 cm bredt!
Det veier  30 kg! Så et flott stort maskulint speil som vill passe perfekt her hos oss!
Prisen på IKEA er 895 kronet, jeg fikk det for nette summen av 400 kroner! Jippi!

Inspirasjonsbile, hentet fra Villa luftslottet`s blogg

7 kommentarer

ChasingTheStars

14.jan.2011 kl.22:27

jeg ønsker meg også et slikt speil :)

Twi-F

14.jan.2011 kl.22:27

Det speilet var kjempefint :-)

Du, det er et tema jeg lurer på om du kan skrive litt om i et innlegg :-) Men det er greit om du ikke vil det. Jeg husker bare at du ofte har blogget om det hvis det har vært kriminalitet og/eller sjokkerende opplevelser i nabolaget/byen din, så jeg lurte på om du kunne blogge om dette: leste her om dagen på nyhetene at det var skrekk i Sandefjord fordi en mann med våpen som f.eks kniv var på rømmen. Kan du skrive litt om dette? Du bor jo i Sandefjord og jeg vil gjerne høre om du ble redd når du hørte om dette osv. (Om du ikke har hørt om denne saken, tror jeg nok du vil finne litt mer info om den om du søker litt rundt.)

Mari - 22 år, mamma og samboer

14.jan.2011 kl.23:05

Det speilet er kjempefint :) Har litt lyst på det jeg også, men er ikke sikker på om vi har plass til det enda. Gleder meg til å se bilde viss du legger ut :)

synne

14.jan.2011 kl.23:19

så kult da!

ha en super fin helg:)

Josefine

15.jan.2011 kl.00:40

Det spielet der har jeg også lyst på bare må ha støre spise plass.

Åse-Linn

15.jan.2011 kl.13:03

SV: Jeg har sendt deg en e-post nå, men vet ikke om du har fått den? :s

linnis verden

16.jan.2011 kl.15:08

utrolig fint, jeg vil også ha ett sånt. kanskje ikke like stort for vi har så liten plass, men det gjør at ett rom virker større :)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails