Nå er det ingen unnskyldning lengre!

I morgen skal jeg til mammaen min å vaske, dette gjør jeg en gang i uken, å dermed litt ekstra slant med penger:) Men jeg har også bestemt meg for å begynne å trene, egentlig hadde jeg planer om å begynne på samme treningssenter som min svigermor, men der blir det i dyreste laget for meg, pluss at på dette treningssenteret jeg skal begynne på, har de en timeplan som passer mer for meg og min hverdag! Jeg har vært medlem en gang tidligere, for en god del år siden, men endte opp som støttemedlem, ikke så veldig økonomisk av meg!

Men nå er det et nytt år, og nye muligheter, jeg gikk ned 7 kg da jeg var syk på nyåret, og disse kiloene har ikke kommet tilbake, jeg trives med denne vekten, og målet mitt er ikke å gå ned mange kilo, men å få bedre kondisjon og få strammet opp det lille av valpe fettet som er igjen fra graviditeten, jeg vill ha kroppen min 100% tilbake! Flat mage, stram rompe, flotte armer og lår! Jepp! Da er det ikke annet enn å få begynt!

Helst vill jeg få til å få trent mest mulig på dagtid, etter jeg har levert Fia i barnehagen, altså i halv ti tiden, dette gjelder også dagene jeg har fri, eller begynner sent:) Så nå gleder jeg meg bare til å komme i gang! Får håpe treningsbuksen fortsatt passer :)


Kanskje jeg har fått tilbake min "gamle" kropp til sommeren?

2 kommentarer

Therese - mamma til Simone 15mnd

31.jan.2011 kl.16:58

er bare å komme igang=) man må liksom bare bestemme seg og så gjøre det=) jeg fødte jo Simone 16 juni og bagynte ikke å trene før nå på nyåret!, men er deilig å være igang=)

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

31.jan.2011 kl.19:42

Flink fotograf=) Superlekre Helle<3

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails