Jeg er her jeg!

Dagene flyr av sted! Nå har jeg hatt fri et par dager og dagene har gått til å fikse bilen, melde meg inn på treningssenter, tatt lit solarium og bare kost meg med familien min! Deilig å ha noen slike dager også! Bilen er fiks ferdig, og det ble ikke så dyrt som jeg hadde fryktet. Så i morgen skal jeg hente den, så nå har jeg min egen bil igjen! Selv om vi har vært heldige å få låne svigermor sin den siste tiden, skal det bli godt å ha to biler på heltid igjen! Gatt dansetimer i dag, så er det jobb i morgen og fredag, før det er frihelg! Ingen spesielle planer, kanskje vi tar turen til badeland i Skien eller Tønsberg! Får se hvordan formen til Fia er. Nå har vi holdt oss friske og raske i en måned tid, men nå har hun blitt litt forkjølet. Håper det går fort over! I dag var de kun 6 stykker på avdelingen hennes, så mye sykdom ute å går!

Får ikke lagt ut bilder, men skal få delt noen med dere etterhvert. Fia har blant annet fått seg lekebutikk, og er så stolt! Med kasseapparat, penger, matvarer og handlevogn! Mannen i huset klarte ikke la vær da han så det var halv pris på den<3 thihi! Fia blir bare større og større, prater mye mer! I dag er hun 1,5 år gammel allerede :D Store jenta!

 

4 kommentarer

mammawesterheim

03.02.2011 kl.10:18

Så deilig at bilen ikke ble så dyr som du forventet! Hos oss er det som regel omvendt :P...vi forventer det blir billigere,så får vi oss DET slaget i trynet ;)!..

Ntåå Fredrik virker så flink sånn =) Tror kjartiss har noe og lære der gitt ;)

Sigrun Marie

03.02.2011 kl.15:37

Hei :)

Har ett spørsmål til deg ettersom du jobber på Gina Tricot. Ser at det på nettsiden selges laptop veske til 199 kr. Men det er ingen mål på hvilke str denne er, bare onesize. Det sier jo ikke så mye om jeg får brukt den til en stor eller liten laptop. Har du denne i butikken der du jobber, evt. vet du hvilke størelse det er på denne med tanke på hvilke lap top den er ment for.

Hadde blitt glad for svar :)
Sigrun Marie: Hei hei:) vi har ikke fått den i butikken enda, men hva med å sende en mail til kundeservice å spørre? Dette kan du gjøre på nettsiden deres under generelle betingelser:) Hvis den kommer i butikken skal jeg se om jeg finner et målebånd å få målt for deg:)

Sigrun Marie

06.02.2011 kl.00:02

Ok :D Da sender jeg en meil :P Takk for svaret ;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails