Jippi!

Jeg har hatt noen små ideer i hodet mitt om hva jeg kunne tenkt meg å gjøre med stuen våres, i og med at jeg ar pusset opp en god del før, også tapetsert, regner jeg med å kunne få til det meste selv i dette rommet også! Med litt veiledning fra mine kjære og nære som også er flinke til dette. Nå er det stuen/kjøkkenet jeg har lyst til å gi en liten oppgradering. Vi pusset ikke opp noen ting da vi flyttet inn, alt var lyst og pent (selvfølgelig litt små slurverier med malepenselen så vi de hadde gjort) men ikke noe store feil man kunne se. Lyst og flott var det vi ville ha, og nå også egentlig. Men jeg har lyst til å rive ned brystpanelen, som er på halve veggen i stuen, og heller tapetsere hele stuen, i en lys farge med noe mønster i. Dette er jo faktisk litt jobb, så skal ikke si "bare, bare". Men da jeg drøftet ideen med min samboer, var han temmelig positivt til det, selv om han hele tiden sier; det er din lidenskap å ordne, dekorere og pusse opp her hjemme, liker jeg at han får ta en del av det, han har jo meninger om stil, tapeter og fargevalg han også selvfølgelig:)


Bildet er fra julen 2010, men dere ser brystpanelen bak sofaen!

En annen idè vi faktisk begge har hatt er å utvide verandaen på baksiden av huset, det er "kun" snakk om 1,5- 2 meter, men dette utgjør jo en del til slutt. Grunnen til dette er fordi der verandaen slutter nå, er det dårlig med gressvekst, så hvorfor ikke heller bare benytte plassen til å utvide verandaen? På denne måten vill vi få bedre plass, og muligheten til en slik rotting sofakrok i hjørnet og ikke bare bord med 4 stoler! I og med at den ikke vil bli noe breiere enn den er, bare lengre, kan vi bruke rekkverket slik det står nå, så vi trenger bare å legge penger i gulv, bæreplanken, og støpslene som må støpes ned.

Så nå skal vi bare være litt mer flinke til å spare enn det vi er fra før, slik at vi får muligheten til dette. Blir det til at vi må velge en av delene, blir det selvfølgelig veradaen! Stuen er jo lys og fin fra før, og jeg klarer fint å bo slik den ser ut, men veradaen vill jeg ha større:)


Den blir evnt større mot venstre slik vi ser bilder nå:) 
Inngangspartiet vil også bli bredere:)

Nå skal jeg kose meg videre med å drømme meg bort i masse inspirasjons bilder på fra nettet, og bare drømme om vår og sommer!

Én kommentar

Twi-F

07.02.2011 kl.14:02

Dere har akkurat sånn hus på utsiden som jeg vil ha når jeg skal stifte familie, og det er ganske likt på innsiden også. Det er sant som jeg har sagt noen ganger, at jeg og du har ganske lik interiørsmak. Det blir spennende å se hva dere bestemmer dere for å gjøre :-)

Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails