uff!

Ikke helt frisk i dag heller, hodet er tungt, nesen bytter på å være tett eller rennende. Detaljert? Tja! Vi vet vell alle hvordan det er å være skikkelig forkjølet? Heldigvis har nakken gitt seg, om et par timer er jeg på jobb, Fia ble levert i barnehagen for en halvtime siden. Så jeg benytter litt tid på sofaen med fesk baguette og tv titting! Har ikke ork i til å vaske eller rydde! Så det får bare hope seg opp her hjemme:) Det er lov når man ikke er helt i form!

Akkurat nå er disse to mine beste venner! Samt paracet:P

Ønsker dere en flott mandag! Enten dere er forkjølet eller holder dere friske og raske:)

4 kommentarer

Har ikke vært forkjølet en eneste gang siden jeg tok svineinfluensa vaksinen i novmber eller desember 09. Føler veg veldig heldig der=)

GOd bedring.

Twi-F

07.02.2011 kl.14:07

Huff da :-( God bedring! Hadde en kjempebra start på året med de beste dagene på mange måneder og storkoste meg, men så fikk jeg jo da, skikkelig typisk, den influensaen som går landet rundt om dagen! Og selv om jeg er frisk nå, har all flaksen jeg hadde før jeg blitt syk, gått nedover og nedover for hver dag som går :-/ Jeg får ønske lykke til for oss begge!

Ha en fin dag!
Karina Madeleine: jeg tok også svineinfluendavaksinen, men etter fia begynte i barnehagen har det vært en god del sykdom i hus:)

Gro Anita

07.02.2011 kl.21:17

Gro Anita

07.feb.2011 kl.21:15

Jeg er frisk og gleder meg

Til Sol og Varme.

Du kan slappe av hjemme

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails