Dette er en god morgen!

Den siste uken har det vært elt forferdelig å komme me ut av senen om morgenen, jeg har hatt bihulebetennelse i en drøy uke, fikk antibiotikakur på tirsdagen, så nå er jeg så absolutt på bedringens vei! Men siden jeg har vært så mye syk det siste halvåret, skal jeg på full kjekk i slutten av måneden, for å utelukke at det er noe helt galt med meg:) I dag spratt jeg opp av sengen da morgenfuglen i huset var ladet opp og klar i halv ni tiden! Litt trøtt i øynene er jeg enda, men jeg har levert Fiamor i barnehagen, selv om det er storm ute så kom vi oss trygt frem! Nå skal jeg ta å brette litt klær og rydde litt, før jeg skal på jobb kl 13, jobber "sent" i dag:)

Legger ved bilde av et utrolig deilig skjerf vi har fått på Ginatricot! Kun 99 kroner!
Fåes i flere farger:)

2 kommentarer

mammawesterheim

11.02.2011 kl.11:06

Uff,, ja påtide du kommer deg til legen stakkars,du har hatt mye denne høsten :/!.. sliter med disse klærne jeg. Kan endelig vaske di,henge di opp, men brette di, det finner jeg sååå kjedelig :P!.. Heller støvsuging og rydding enn bretting av klær :P

Hege Renate -

12.02.2011 kl.22:59

Sv: Åh, det er så fint! ;D Skulle virkelig ønske jeg kunne å strikke.. meeen, det vil seg ikke for meg =P Prøvd litt på hekling, men ikke fått dreisen på det heller.. hehe.. (Kan skylde på at det ikke er SÅ lett å lære seg det gjennom youtube og ei bok;p)

Ååh, så moro :) :) Hold meg oppdatert;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails