Morsdag

Dagen i dag har vi tilbrakt sammen, all mann! Mannen var hjemme fra nattvakt litt over 9, da våknet Fia og de gikk nd å koste seg mens jeg fikk lov til å ligge litt lengre! Deilig! Litt over ti var jeg oppe av sengen, og klar for en ny dag! Vi gjorde oss klare, kjøpte sjokoladekake, brus og roser til min mamma. Fra før av hadde jeg kjøpt en cardigan til henne. De var i leiligheten til min morfar å malte, så vi overrasket de like så godt!

Etter en stund tok vi turen til Stokke for å besøke Tiril, Kris og Storm. Barna lekte og koste seg maks, mens vi ventet på Kris. Da han kom satte vi oss i bilene, å tok fatten på å finne et sted å spise god mat, på det tredje stedet fikk vi plass til alle mann. Et stort rundt bord litt unna de andre! God plass å bolte oss på! Barne var flinke under hele oppholdet, spiste og koste seg, matet verandre og alt annet tull de fant på:)


Fia Leona, Stom og Tiril!


Nydelighetene!

Etter regningen ble betalt, tok vi turen hjem, kveldsmaten ble spist litt pianospilling ble det også! Så la Fia og jeg meg i store senga på rommet hennes, å leste noen sider i boken hennes, men til slutt ville hun "lese" selv i sengen, å sovnet like etterpå:) Godt med en natt søvn etter en flott dag:)

Fredrik og jeg har kost oss med tv titting i sofaen! Slappet virkelig av! Nå tenkte jeg å ta kvelden snart faktisk! I morgen skal jeg skure hele huset, som jeg ikke har orket på en stund pga sykdom og jobb! Men det skal bli godt! I tillegg skal kjøleskapet fylles med masse god mat!

Håper dere andre mødre har hatt en like flott dag som det jeg har hatt, sammen med familie og venner:)

2 kommentarer

Thea :)

13.02.2011 kl.23:50

Lyst å gi noen tips om hvordan man kan

et godt system i kjølskapet eller på

Kjøkkenet generlt?:)
Thea: Hei Hei:) Det kan jeg se om jeg får til senere i dag, da jeg har planer om å skure hele huset, og handle:) Skal se om jeg får knipset noen bilder jeg:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails