Husmor er tilbake!

Etter to uker for kroppen ikke har vært helt på topp, og jeg kun har orket det mest nødvendigste av husarbeid! Er energnivået på topp igjen! I dag har jeg vært flink å skuret hele huset, skiftet på alle senger, brettet og vasket klær! Handlet masse mat!  Svigermor var her på middag- fiskekaker, hvitsaus og grønnsaker! Siden vi ikke hadde fått feiret morsdagen med henne i går, kom hun like så godt i dag:)! Nå slapper jeg godt av i sofaen, mandager er TV`kvelden til mor i huset, gullrekka på tv for min del! Mannen i huset er i Larvik å trener et håndball lag der, sammen med svigermor. Han skal være vikar mens hun er så heldig å skal til Brazil i nesten tre uker! Eneste som står på planen resten av kvelden er å slappe av, henge opp en klessvask til, og ta ut av oppvaskmaskinen:)

Valentines day er det jo også i dag! Min kjære fikk røde rose av meg<3 Jeg var så heldig å få en skikkelig biffmiddag ute i går, og etter den regninen, forlangte jeg å ikke få noen ting i dag:) Noen koselig ord og et par kyss holdt i massevis for meg <3

I morgen skal jeg egentlig vaske hos mamma, noe jeg gjør en dag i uken, men siden de nesten ikke har vært hjemme den siste uken trengte jeg ikke å komme, i stedet skal jeg hjelpe henne med å rydde ut av leiligheten til morfar som skal flytte:) Noe som blir bare koselig! Virkelig godt for kropp å sjel å ha et par fridager!


Nydelige prinsessen min tidlig sommeren 2010! Mini tenner som akkurat hadde kommet<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails