Dagene flyr av gårde!

Og det er såvidt man klarer å henge med? Men døgnet har nok timer! Det er viktig å prioritere timene, slappe av når det tengs! Nå har jeg slappet godt av på sofaen i et par timer, nå skal jeg hoppe i seng- etter å ha hengt opp klesvasken! Den som vi endelig har fått kontroll over, og som ikke renner over kleskurvene mere. Jeg har jobbet en del i det siste, nå som jeg har trådd inn som VM også, er det ekstra morro. Masse å lære. Jeg jobber nå ikke som danselærer mere, da det kolliderte med den andre jobben. Etter jobb, er tiden sammen med familien gull verdt, vi spiser en deilig middag sammen rundt spisebordet, med eller uten gjester, uansett- veldig koselig! Da har vi muligheten til å snakke om dagen vår sammen, dette er også noe Fia Leona også setter pris på virker det som, etter en hektisk dag i barnehagen:) Leggingen til Fia Leona går forresten også mye bedre, selv om hun legger seg en time senere enn ellers, går det som regel uten noen problemer:) Og det gjør oss ingen ting at hun er våken litt lengre, da vi får litt ekstra kvalitetstid sammen med henne før det er kvelden!

Til helgen har jeg jobbhelg, men skal ha fri fredag alikevell, da skal jeg være flink til å trene, og vaske hele huset! Mette, Alex og Pia kommer på middag til oss, noe vi gleder oss veldig til!

Snart kommer også gardinene her opp, ser litt tomt ut uten gardiner, men blir veldig godt å få de opp, til fredag skal vi se på ny sofa som vi kanskje skal kjøpe, vi hadde planer om å kjøpe en helt ny etterhvert, men legger det på hyllen hvis vi går for denne, som er veldig fin og pent brukt. Da har vi heller muligheten til å kjøpe oss rotting hjørnesofa- bord og solseng til å ha på verandaen:) Jippi! Har ikke et konkret bilde av sofaen, men det ligner litt på denne;


Bare armlenene ikke er buet men rette, hvis det blir denne, oppdaterer jeg dere selvfølgelig med bilder:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails