Den store besøksdagen:)?

I går kveld hadde jeg koselig besøk av min storesøster! Hun ble her til halv to i natt! Vi så på en koselig film og koste oss med godis! Da hun dro begynte det jo selvfølgelig en film som fenget meg på tv, og ble sittende oppe til så sent som halv fire! obs? Dette har ikke skjedd meg på mange år tror jeg! Fredrik jobbet i natt og var hjemme 09 i dag tidlig! Da var vi allerede våkne og klare for en ny flott dag sammen!

På formiddagen var vi en tur på besøk hos min mamma og stefar, de hadde lånt noe av meg som jeg hentet. Etter dette tok vi turen til besteforeldrene til Fredrik og tanten hans! Der var kusinen hans og dermed tremeningen til Fia som bare er året eldre. De lekte kjempe flott sammen, merker ikke store aldersforskjellen på de nå. Kjempe morro! Fia ble helt utkjørt! Vi spiste deilig middag der også! I fire tiden hentet vi min søster for å ta turen til Tønsberg å besøke mine besteforeldre, da bestefaren min har bursdag i morgen!

Fia Leona og Fredrik ble hjemme da hun var så sliten, og hun sovnet kvart over 6! I det siste har hun ikke lagt seg før nærmere 8, så hun har virkelig fått kjørt seg i dag:) Min søster og jeg koste oss i TBG noen timer med min pappa og hans kone før vi tok turen innom butikken på vei hjem! Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden!

En ny uke er rett rundt hjørnet, tidligvakter hver dag, noe som er deilig da jeg har hele ettermiddagen sammen med mine kjære, samt treningen. På tirsdag er det vinteraktiviteter i barnehagen til Fia, og på fredag er det Karnevall. Noe jeg tror blir veldig stas! Kaninkostymet som hun valgte helt selv i butikken henger klar på soverommet hennes!

 

Ha en flott kveld videre folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails