La våren komme.... fort!

Nå er jeg der at jeg vil ha vår, sommer og sol! Jeg er faktisk lei snø, slafs, regn og gummistøvler! Selv om jeg er glad i gummistøvlene mine, går det en grense! Men heldigvis får vi ikke gjort noe med være, og godt er det! Men til uken er det heldigvis meld knallvær og varmegrader! Litt vårfølelse kommer nok sakte men sikkert da:)

Grunnen til at jeg vil ha sommer og sol, er fordi da går tælan i bakken vekk og vi kan utvide verandaen bak huset, grave opp hekken, å få deilig sol hele dagen på en større veranda med god plass! Gjerne rundt blir det selvfølgelig hvis hele hekken forsvinner! Hele huset skal males samt verandan på fremsiden som har stått et år ubehandlet som den skulle:) Litt jobb blir det jo! Men større plass får vi også til min store drøm, en rotting sofagruppe/hjørnesofa! Haleluja! Tror nok ikke noe kan bli bedre en sene sommerkvelder med masse stearinlys og kortspilling på verandaen kan slå noe annet?

Men kan nok hende vi går for mørkere stoff, hvit + barn er nok ikke helt bra! thihi! En stol/solseng i rotting håper jeg på å få plass til også! Men smaken forandrer seg nok noen ganger til etterhvert som årets hagembler kommer inn rundt om i butikkene!

En annen drøm er jo en slik peis på verandaen! Både for kosens skyld med litt ekstra varme på kveldene, og for å kanskje kunne grille pølser med pinne! Ikke bare grill:p 

Sommer og sol 
kom til meg
høst og vinter
gå din vei!

Fler som gleder seg til sommeren?

Én kommentar

Synne Charlotte

27.02.2011 kl.22:20

Jeg begynner også å bli veeeldig klar for sommer og sol ;) Kjempefin blogg, btw!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails