Hvordan få tilfredsstilt alle?

Som ung mor som er i arbeid syns jeg dette med å få tilfredsstilt alle rundt meg til tider er veldig vanskelig! Å få tiden til å gå rundt å rekke alt jeg har lyst til å rekke.Men dette er nok helt naturlig for oss småbarnsforeldre? Her i huset er vi på jobb til rundt 16 om vi har tidlig vakter, det går fort en times tid ved å gå til bilen, hente Fia og så er vi hjemme! Da er det middag på planen! Å det går fort en time til! Da er det leking og tiden med Fia som er viktig for oss, før det er tid for kveldsstellet!

Heldigvis er det ikke bare jeg som føler det slik, også andre! Vi ber gjerne venner på middag, noe vi syns er veldig koselig! Både i hverdagen og i helgene! Vi syns også det er koselig å kunne bli bedt bort. Dette mener jeg også gjelder begge veier, for er det bare den ene parten som drar bort eller ber en til seg, føles det ikke bra for noen parter! På denne måten får vi voksne tid med hverandre og barna! De fleste jeg kjenner har det på samme måte, men også noen forstår ikke dette. Det syns jeg er synd, og jeg føler meg som en dårlig venninne som ikke får til å komme på besøk på alle døgnes tider. Jeg håper og tror ikke mine venninner føler jeg er en dårlig venn, men ser på meg som ei som virkelig prøver å få tiden til å strekke til!

Jeg forguder alle mine venner, og jeg setter så utrolig stor pris på de alle sammen! Mine venner bygger meg opp som en person, og er mine støttepartnere når jeg trenger det, men også når jeg ikke trenger det! De er her for meg uansett hva det skulle være! Jeg er utrolig glad jeg har de vennene jeg har, og jeg håper dere alle sammen vet det:)

 

5 kommentarer

Tiril Irèn - tobarnsmamma <3

28.02.2011 kl.21:30

<3

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

01.03.2011 kl.00:00

Glad i deg, Helle<3 Jeg synes du er flink. Vi alle gjør så godt vi kan, men det er bare sånn at tiden ikke alltid strekker til;)

Maria Elisabeth Rustad

01.03.2011 kl.11:02

Vi kjenner oss godt i dette her, med 3 barn og jobb osv så er det ikke mye tid til over, det vi sliter mest med er vel å få tid til hverandre. Men alt handler om plannlegging altså :) Jobbe masse med planlegge. :) lykke til

Frknille

02.03.2011 kl.19:27

Vet du har mye å gjøre :-)

Og jeg tror nok vennskap varer mye lengere hvis man ikke går oppi hverandre hele tiden :) Love you Helle <3
Frknille: Det er godt å høre Pernille<3 Men i morgen skal vi kose oss:) Jupp! Glad i deg <3

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails