5 års juileum med min kjære!

I dag er det 5 år siden min kjære og jeg ble sammen etter en måneds tid med flørting!
Neste helg skal vi stå på snowboard i samme bakke som vi traff hverandre for første gang, der det hele startet:) Blir morro! Har ingen planer om å skrive masse kliss klass her, det skal dere slippe å lese alt om:) hehe

Men disse 5 årene har vi opplevd kjempe masse, valgene vi har tatt som har formet oss som personer, og nå som en liten familie! Som mange andre menn har han trengt et spark i rompa for å bli en litt mer husfar, men han har blitt verdens flinkeste samboer, og ikke minst Fias beste pappa! Han er 110% pappa hele tiden, leker å herjer hele dagen lang, og finner på masse sprell sammen med henne! Det varmet et mammahjerte kjempe mye!


Stolt pappa på vår første trilletur alle 3, kun 4 dager gammel <3


I mine øyne, kjekkeste i verden <3


Dårlig bile, men hele familien <3

Nå skal jeg slappe av resten av kvelden etter en fullstappet dag med både barnebursdag og familiebesøk! Biff står på menyen, så det skal bli godt! Nam nam! Ha en flott lørdag!

4 kommentarer

mammawesterheim

05.mar.2011 kl.20:53

Gratulerer med 5 år sammen med din kjære :D

Hege - Snart mamma til to

05.mar.2011 kl.21:30

Gratulerer så mye med 5 års dagen :))

Lisa - Min hverdag og mye mer..

05.mar.2011 kl.21:38

koos deg :D

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

05.mar.2011 kl.22:16

Fineste familien<3<3<3

Skriv en ny kommentar

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

21, Sandefjord

En aktiv ung kvinne på 21 år! Født og oppvokst i Sandefjord! Er samboer med min herlige mann som jeg har vært heldig å kapret! Vi har tilbrakt 5 år sammen! Vi har ei jente ved navnet Fia Leona på 2 år, og nyter tilværelsen som foreldre! Selv jobber jeg i klesforetningen Ginatricot som butikkmedarbeider og VM. Blogger om mote, interiør, livet som samboer og mamma!

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails