Hello!

Dagene, kommer, og dagene går! Tiden flyr, og jeg har rett å slett ikke så mye tid til blogging. Men jeg blogger når jeg har tid og lyst:) De siste dagene har jeg jobbet til senest 16, da er det henting i barnehagen (hvis ikke mannen har sluttet før meg) hjem å lage middag, spise middag, og lek og kos frem til leggetid, da er det mor og far tid/ eller jeg alene tid. Trening har jeg fått begynt med også. Så i dag værker kroppen! Men det var veldig arti, så dette skal jeg ikke slutte med! Bare litt rolig start! Merket at magemusklene ikke var trent siden fødselen for å si det slik!

Men vi har det kjempe bra alle mann, friske og raske, litt hosting innimellom, men slik har det vært det siste halvåret! Nå er det straks helg, jeg har jobblørdag, men det gjør meg ingen ting. Mannen skal på guttetur, så på lørdag skal prinsessen kose seg med farmor, som har vært i BRASIL i litt over to uker, heldig grisen! Ny sofa får vi forhåpentligvis i løpet av helgen også. Kanskje jeg får skvist inn en liten tur opp i bakken med gutta på søndag, men må nesten se ann kroppen og tiden, ikke bestandig det rekker tIl:) Men kun en uke igjen, så er det girls night out! Min bursdag! Jippi

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

21, Sandefjord

En aktiv ung kvinne på 21 år! Født og oppvokst i Sandefjord! Er samboer med min herlige mann som jeg har vært heldig å kapret! Vi har tilbrakt 5 år sammen! Vi har ei jente ved navnet Fia Leona på 2 år, og nyter tilværelsen som foreldre! Selv jobber jeg i klesforetningen Ginatricot som butikkmedarbeider og VM. Blogger om mote, interiør, livet som samboer og mamma!

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails