Våren er her!

I de siste dagene har solen steiket og himmelen vært blå! Vinterjakken kan straks legges helt bort, og sommerskoene har såsivdt kommet frem! I dag hadde jeg til å med vinduet åpent da jeg kjørte hjem fra jobb! Våren er her, og det gjør noe ekstra med humøret! Jippi!

Begge vereandaene er fri for snø, og til min store "skrekK" har to av stolene til hagemøblene fått seg et trøkk i viner da jeg "glemte" å slå de sammen før snøen kom. En god grunn for nye hagemøbler? jepp! Så nå driver jeg å titter rundt etter den perfekte, da vi hadde planer om rotting møbler. Men min mann har fått for seg at det ikke passer? Det skal jeg fint vise han at det er massevis av plass!

I morgen har både mor og mann fri fra jobb, så vi skal få gjort litt fornuftige ting sammen, vi skal legge om litt dekker og en tur på plantasjen for litt vårblomster, masse flotte tilbud der nå! Huset skal også få seg en runde med vaskebøtten:) Pappa kommer også med høytrykkspyleren vår en av dagene slik at vi får vaset verandaene og resten av huset klar for våren og noen strøk med maling! Gleder meg! Så er det tid for helg! Jeg har jobbdag på lørdag, men når det er meldt strålende sol er det bare morro å jobbe med alle de blide kundene som kommer innom!

Bildene under er fra i fjord sommer, på en regnværsdag. Så de er litt dårlige. Og noen forandringer har det også vært.


Gleder meg til alt blir hvitt og fint. Gulvet skal beises/lakkes og rekkverket males! Blir mye jobb med hus og hage i sommer, men det er bare morro:) Nå er det bare å vente på den ordentlige varmen, sol og sommer!

Fler enn oss som gleder seg til sommeren og som kanskje har planer med hus og hage?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails