Lucky girl?

På mandag ble jeg hele 21 år! Lørdagen før feiret jeg sammen med mine gode venninner her hjemme. Taco og litt ekstra godt i glassene, og en tur på byen så kroppen fikk svingt seg gjorde kvelden komplett! Mandagen kom familien min og fredrik sin på besøk og jeg har vært så heldig å fått så masse fint! Jeg fikk blant annet, vinflasker, gavekort h&M, gavekort Tinnieshus, lyslykter og lys, kremer, gavekort på ginatricot, rosendahl ildfast form, skobrett, og rye til gangen. Penger til årsavgift til bilen, blomster, penger!

På toppen av det hele vant jeg et sentrumsgavekort her i byen på hele 2000 kroner! Dette vant jeg via treningssenteret siden jeg hadde vervet ei venninne. Dette vant jeg på selveste bursdagen min! Gjett om det kom godt med til ei shopping glad husmor:)?

Jeg som aldri har flaks ellers, hadde flaks for en gang skyld:) Fikk heller ikke baksmell på skatten, så da kan jeg senke skuldrene et par hakk:)

Én kommentar

Stor klem fra Frida!

26.mar.2011 kl.15:58

Hei Helle!

Jeg husket gdot at du hadde bursdag den dagen, men jeg ventet med å gratulere, i tilfelle du kom med et eget bursdagsinnlegg! Nå har du jo det, kanskje litt på overtid, hehe! Men iallefall - gratulerer med dagen som var, nok et år eldre, men husk - forever 21! Hehe ;-)

Høres ut som om du hadde en kjempedag og du fikk mange flotte gaver! Ha en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails