Ny uke med nye muligheter!

I dag våknet Fia og jeg klokken 9, vi blir nok litt surrete av å stille klokke tror jeg. Men vi kommer nok inn i det straks tror jeg. Hun er nå i barnehagen, der var alle barna ute å koste seg i solen da vi kom, til Fias stoe glede og fant fort spaden å beynte å grave i grusen sammen med de andre.

Jeg har reid opp sengene, lagt på plass klær, satt på en vask. Nå skal jeg spise frokost og rydde litt til her hjemme, før jeg skal på jobb klokken 13. Hvis det blir tid, tenkte jeg faktisk å gå til jobben i dette deilige været som er nå! Etter jobb skal vi en tur til konen til pappa som har bursdag i dag:)

I morgen har jeg fri, da skal uteplassene få seg en ryddings, får se om jeg tar i bruk høytrykkspyleren enda, eller om jeg bare koster og gjør det nogelunde rent og pent! Litt vårblomster får friske opp plassene osv.  Litt forbedring gjør mye etter en lang vinter! Nå er  snaaart sommeren her:)

Treningen går det veldig bra med, fikk ikke trent mer en to ganger forrige uke, men det er minimum for meg, denne uken tenkte jeg å trene kanskje i morgen formidda, onsdag kveld, og lørdag formiddag! På søndag er det familietid i svømmehallen, trening det også:)


I går var Fia Leona hos pappaen min noen timer på ettermiddagen, der koste hun seg på tur i denne trallen, matet hestene, lekt med hunden og spist deilig middag:) Hun lærte også å si; Traktor! Så hun koste seg kjempe masse og sovnet på et blunk på kvelden <3

Hva er deres planer for dagen?

3 kommentarer

mamma1991

28.03.2011 kl.10:41

ser ut som hun koste seg :-)
Marthe Strøm: Ja, hun koste seg kjempe masse:) Morro at de har noen hester og andre dyr som hun kan kose seg med:)

camilla

28.03.2011 kl.11:02

så flink du har vært ;) Ha en fin mandag :))

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails