God onsdag alle sammen!

Halvveis i uken folkens! To arbeidsdager til så tar jeg og mine kjære helg:) Men det er to dager til, deilig å jobbe også, så helgen er bare skstra kos! I dag har jeg vært på jobb 8-16 spist middag med mann og barn, så har jeg trent i nesten 2 timer! Deilig å få bukt kroppen, og det blir bare mer og mer morro:) I morgen har jeg kort dag, 9-15, så tar ejg kanskje en times tid trening klokken 5, men får se hvordan vi ligger ann i morgen, tenkte å ta med Fia, så hun kan boltre seg på det flotte lekerommet de har for barna der, så får vi se hvordan hun liker det:)

Så jeg ønsker dere alle noen flotte dager frem mot helgen! Så skal jeg se om jeg får til å få lagt ut noen av klærna på salgsbloggen i morgen:) 


Hva har dere gjort i dag?2 kommentarer

Rebecca - stolt tobarnsmor<3

31.mar.2011 kl.03:01

Du er så flink! Jobber og står i=) I dag har jeg vært i byen en tur. Ellers bare vært hjemme.

Irene LP

31.mar.2011 kl.21:32

Så fint bilde :)

Skriv en ny kommentar

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

Helle Cecilie- mamma til Fia Leona

21, Sandefjord

En aktiv ung kvinne på 21 år! Født og oppvokst i Sandefjord! Er samboer med min herlige mann som jeg har vært heldig å kapret! Vi har tilbrakt 5 år sammen! Vi har ei jente ved navnet Fia Leona på 2 år, og nyter tilværelsen som foreldre! Selv jobber jeg i klesforetningen Ginatricot som butikkmedarbeider og VM. Blogger om mote, interiør, livet som samboer og mamma!

Kategorier

Arkiv

hits Related Posts with Thumbnails