En rolig formiddag med litt vårplanlegging!

I dar har jeg slappet virkelig av på formiddagen, dette har nok kroppen min trengt! Alle dager er like hektiske å tiden går så fort! Så det var godt å bruke formiddagen under teppe på sofaen i ro og makt! Men jeg har også benyttet tiden til å tenke ut litt hva vi skal få gjort ute i sommer, da vi har en del planer og ideèr om hva vi (noe bare meg) har lyst til. Pappa kom innom en tur også, så han har allerde tatt på seg jobben å få orden i hekken her ute, som forrige eier bare har latt gro og ser virkelig ikke ut. Han skal også lage en liten platting til huset til Fia, med "gress" teppe inni, slik at hun slipper å leke rett på gresset inne i huset, men heller har et ordentlig gulv!

Vi kom også frem til en flott løsning på hvordan jeg har lyst til å få det på verandaen med tanken på å bygge den ut, dete er ikke snakk om å bygge ut så veldig mye, men 2-2,5 gjør nok faktisk her ute! Det vil bli en breere trapp med større åpning. Men dette skal ligge på ventehyllen litte granne, først skal vi prioritere å få vasket å skuret huset skikkelig først. Taket og takstenene skal skinne og resten av huset skal vaske med høytrykkspyleren. Da dette har tørket ferdig er det klar for malin. Når vi har malt hele huset, kan vi tenke på å bygge ut verandaen. Det koster jo litt, så vi får se hva vi vill legge pengene i i år:) Men bare å få malt huset og verandaen på fremsiden vil gjøre mye med husets utseende tror jeg:) 

Nå skal jeg sminke meg, og gjøre meg klar til en ny flott arbeidsdag, været er bedre i dag, så det er ingen grunn til å klage:) Straks er det også helg, den skal inneholde; trening, lunsjbesøk, svømmehallen og kanskje lekeland:) 

Fler enn oss som har mange planer og ideèr for huset
Hva er deres planer for helgen:)? 

Én kommentar

Stor klem fra Frida!

02.apr.2011 kl.16:10

Hei Helle!:-) Kan ikke du vær så snill å ha en ny spørsmålsrunde snart? Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som lurer på ditten og datten :-)

Ha en fin dag videre!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails