En ordentlig fin uke!

Den siste uken har jeg/ vi fått tilbrakt en god del tid sammen med familie og venner! Vi har en temmelig travel hverdag, og det er som regel noe på dagens agenda hver eneste dag. Men i det siste har venner tatt turen innom her på grillings og lek i hagen med barna. Deilig å få tid til dette, da vi har savnet det masse i de mest hektiske tidene. Men slik er det for de fleste! Setter veldig pris på de som setter seg på sykkelen eller hiver seg i bilen å stikker innom i ny og ne! Man tenker kanskje ikke så ofte over det, men nå som jeg har fått tilbrakt enda mere tid med mine gode venner, har jeg innsett hvor mye jeg har savnet det! 

På torsdag var jeg en tur på Europris og Plantasjen med Rebecca og Nellie, fikk kjøpt de to siste stolputene slik at vi hadde nok til den nye spisegruppen. På Plantasje fikk jeg kjøpt litt stauder og to busker til skråningen våres. Nå mangler vi bare mere dekkbark, men kan vel si at bilen var så å si stappfull etter shoppingen våres at de droppet jeg! På fredag var jeg hos min søster og spiste og koste med, ordenlig søsterkveld! I går vasket jeg hos mamma, var hjemme og nøyt dagen i hagen, fikk til å med rukket å vaske 2 etasje etter Fia la seg, før vi overraskende fikk litt besøk. Så ta slo jeg på stortrommen å koste meg med et glass vin. Jeg la meg før besøket dro, må få nok timer på øyet også:)

I dag har mannen i huset vært på jobb, Fia og jeg spiste frokost hos mamman min. Mamma og stefaren min skulle på Plantasje å kjøpe blomster og lurte på om ikke Fia kunne være med. Jeg benyttet sjansen og oppholdsværet til å rekke et strøk på rekkverket hjemme. Rakk også et deilig avslappende bad mens hun var der. På ettermiddagen dro vi alle sammen på BigHorn å spiste deilig mat. Mannen ble hjemme da de hadde kost seg med pizza på jobben:P

Nå skal jeg nyte kvelden på sofaen, se en film kanskje å slappe helt av! I morgen har jeg "senvakt" så skal ta solarium etter jeg har levert Fia i bhg, så skal jeg rekke å male litt mer ute før det er tid for jobb:)

Mi kommende uke ser slik ut;
Madag: Male rekkverket ue, jobb, kanskje male litt etter Fiamor har lagt seg
Tirsdag: Vaske hos morfaren min, jobb, evnt male utside av rekkverket hvis jeg ikke rakk på mandag
onsdag: jobb og rett på trening
torsdag; Jobb
fredag; Male fremsiden av husveggen
Lørdag: jobb

Ser ut til å bli en like flott uke:) 


Ser frem til masse flott og nydelig vær fremover, samme med gode venner:) Enda bedre blir det når vi kan pakke sekkene å dra på strande å nyte hele dagen der! Det ser jeg virkelig frem til! Ikke så lenge til det er tid for ferie!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails