Ble ikke helt som planlagt!

I dag har jeg hatt fridag, og hadde store planer om å bli ferdig med verandaen på fremsiden av huset før helgen. Men med en litt syk prinsesse ble dette satt på vent. I stedet har vi kost oss hjemme i dag, hun er litt sløv i blikket og kroppen blir fort sliten. Men kvikk for det meste av tiden. På onsdag ettermiddag fikk hun feber, nå er den heldigvis borte, men litt tett i nesen:( 

Vi var også en tur hos pappaen min, for å få litt frisk luft begge to. Der matet Fia hestene som hun syns er veldig stas, og har lært seg noen av navnene deres allerede. Vell hjemme lagde vi middag, den var så å si klar når pappaen i huset kom hjem fra jobb. Det er noe av det jeg savner med da jeg var i permisjon, middagen var klar når F kom hjem fra jobb:) Nå er det den første som kommer hjem som starter på maten:) Greit det også!  I går var F hjemme med prinsessen, og jaggu hadde han maten klar da jeg kom hjem fra jobb:) Slik skal det være, ikke sant? :)

Nå skal jeg farge håret, det trengs virkelig! Ellers har jeg bare slappet av på sofaen hele kvelden! F kjøpte seg ny fiskestang i går, og ha allerede rukket å prøve den et par ganger, i dag fikk han fisk også! Så stolt! Glad han har funnet seg en ordentlig hobby:) Det er viktig! 

I morgen skal jeg jobbe, ser frem til en dag med masse folk da det er litt av hvert som skjer i byen vistnok! etter det er det rett hjem i dusjen for å så gjøre seg klar til å dra videre til Larvik hvor jeg skal til ei god venninne på innflytningsfes, gleder meg til å tilbringe kvelen sammen med de goe gamle igjen! Alt for lenge siden! Prinsessen skal sove hos farmoren sin siden F jobber på kvelden:) 

 

Håper dere alle har hatt en knallflott dag:) Ha en flott helg videre:)
Noen spennende planer kanskje? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails