En nydelig 17.mai feiring!

Dagen har blitt feiret slik jeg hadde planlagt! Så å si! Dette er for oss barnas dag, en dag vi skal kose oss maks, alt av beskymringer og andre tanker legger vi igjen hjemme, å koser oss hele dagen sammen! 

Jeg var oppe litt over 7, sminket og gjorde meg klar, smørte matpakke, lagde fruktsalat og masse annet en stk Fia liker å ha med seg på en dagstur! 8 kom stefaren min å hjalp meg med bunaden! Det har jeg ikke klart å lære meg helt enda! Rundt halv 9 vekte jeg resten av huset og de gjorde seg klare.Halv ti var vi ute av huset, da gikk vi inn til byen sammen med fias farmor, tante og onkel. I byen så vi på barnetoget! Fia elsker korpsmusikk!


Min stefar, søster, morfar, min søsters kjæreste, meg, Fia og fias farmor!


Etter barnetoget var vi en tur på Byskolen hvor vi koste oss med kake og brus! Kjøpte Hello Kitty ballong før vi spiste på en kina restaurant! Så satt jeg på med en kamerat av Fredrik hjem for å hente bilen. Hentet Fia og Fredrik i byen før vi tok turen til oldeforeldrene til Fia, og hun fikk sove en times tid!

Tilbake i byen så vi på borgertoget, dette syns Fia var veldig morro, det var hunder, baller, dansere, teater osv osv! Men det beste av alt igjen; korps musikken!


Følger spent med på toget!

Etter dette tok vi turen på bryggen med Pernille, Ståle og Angelica og spiste is! Koselig å få litt tid sammen med de på en dag som denne også:) Senere var vi på tivoli hvor Fia fikk ta karuseller for første gang, som falt veldig i smak! Til slutt var vi hos bestemor og beppe på et kort besøk før vi dro hjem å tok kvelden:)En knallflott dag,kort oppsummert! Ikke vært hjemmom, bare jeg da jeg hentet bilen.Vi har storkost oss, og dagen har flydd av gårde! Og ser ut somom Fia har kost seg like masse! Nå er det straks sengen. Jobb igjen i morgen tidlig! 

5 kommentarer

Lisa - Min hverdag og mye mer..

17.mai.2011 kl.22:21

så fine bilder :)

Thea Kristine Finstad

17.mai.2011 kl.22:22

Så fine bilder! Gratulerer med dagen, hihi :D

libanil

17.mai.2011 kl.22:26

så koslige bilder, gratulere med dagen! :)

siljestam

17.mai.2011 kl.22:30

:)

Moy sin..

18.mai.2011 kl.17:55

Bildene sier meg at dere også har hatt ei fin feiring:) Herlig jente;)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails