Snikksnakk!

Dagene flyr av sted, hvor blir tiden av? Tiden er iallefall dyrbar for meg! Sommeren er her for fullt straks, og energien min er på topp! Jeg får tid til det jeg vil og orker, små og store prosjekter! De siste dagene har jeg tilbrakt sammen med gode venner, og med familien, har jobbet hver dag, så ettermiddagene har blitt brukt flittig! I morgen er det planleggingsdag i bhg og jeg har fri så det kommer til å bli en knalldag:) Har "litt" på agendaen siden Fia ville mate hestene hos bestefar skal hun få lov til å være der noen timer mens jeg gjør det jeg har planer om å rekke;

  • kaste de gamle dekkene mine hos dekkforhandleren
  • Vaske hele huset
  • Pusse vinduene jeg ikke rakk i dag
  • rydde og vaske bilen innvendig
  • gjøre ferdig skråbeddet 100% 
  • handle mat
  • pakke til helgens abligøyer!

På lørdag skal Fiamor sove hos bestemor og beppe, Fredrik og jeg skal i bryllup i Hamar! Noe vi gleder oss veldig til, da vi ikke har mulighet til å se de så ofte som vi ønsker. På vei oppover tar vi turen innom IKEA for å røske med oss litt smånips, ikke store greine da en av bilene våre har vært på reperasjon og som kom på liiiitt mer enn planlagt! Me sånn er det, det koster å ha bil! Men jeg elsker å kjøre bil, så en langtur til Hamar med høy musikk passer meg midt i blinke nå som jeg har jobbet mye i det siste:) 


Må bare vise dere dette bilder, dette er hva Fia og Fredrik kom hjem med fra Sverige her om dagen. Ikke helt slik det hadde sett ut om det var meg på tur, men men litt flink var ha jo!
øl, bacardi, polarbrød, godis, 6pack hello kitty brus, 2 pk kjøttdeig, 1 pk kylling, 1 brett cola, grillspyd, biff, vaskemiddel og skyllemiddel. Mannfolk?

Hadde det vært meg, hadde det vært tonnevis med mat der:P thihi!

5 kommentarer

Sigrun Marie

19.05.2011 kl.23:28

Hehe hørtes kjent ut :P

michélle

20.05.2011 kl.12:31

hehe, det der er minner meg om en jeg bor med :P Mannfolk ja..

Renate

24.05.2011 kl.14:53

Du har så søt unge :D

elisa

27.05.2011 kl.16:14

Hvor får du kjøpt hello kitty brus? dattern

min på 4 elsker hello kitty
elisa: Hei Hei Elisa! Hello kitty brusen er kjøpt i Sverige:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails