Fia Leonas barnebursdag

Til tirsdag blir jenta våres allerede 2 år. Disse to årene har flydd av sted, og vi har nå ei stor og selvstendig jente som prater i vei og skal gjøre det meste selv. I dag hadde vi barnebursdag, og temaet var Hello Kitty, som hun er så opptatt av. Vi var tidligere i uken på lageret til www.helti100.no og fant masse flott til bursdagen.


Dekket og klart


Bursdagsbarnet spiser pølse!


Bursdagskaken jeg lagde, selvfølgelig en Hello Kitty!


Cupcakes! en med vanlig melis, siden jeg ikke hadde nok:P


En litt sliten Fia etter kakespising!

vi valgte å feire bursdagen litt tidlig på dagen slik at vi alle sammen fikk mulighet til å dra på stranden sammen i det nydelige været, så vi pakket sakene og var på stranden helt til leggetid:) En perfekt bursdag for vår lille (store) prinsesse!

Hun fikk også kjempe masse flotte gaver, hello kitty telt, hello kitty sovepose, hello kitty klut,bok, film, matbokser, kitty t-shirt og tights:) 

3 kommentarer

Hild Frøya

01.08.2011 kl.18:17

Kitty er populær her i huset også. Hadde muffinser med Kittymotiv på Ingrid sin 4 årsdag tidligere i år. Barnebursdager er alltid gøy.

Frida - God sommer! <3

02.08.2011 kl.14:36

Gratulerer med dagen idag til vesle Fiamor! Nå begynner hun jammen å bli stor jente! :-) Og nå er det forresten også 2 år siden jeg begynte å lese bloggen din, så kanskje jeg er din eldste leser? Hihi! I alle fall så håper jeg dere får en fin og koselig dag!

God sommer! <3

Cecilia

03.08.2011 kl.22:55

Så utrolig koselig ut. Heldig liten jente du har, også så nydelig som hun er. Tror du forresten at du snart kan ha en spørsmålsrunde igjen? God sommer videre! <3

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails