kakene!

Har fått litt spørsmål ang kakene jeg lagde til bursdagen til Fia Leona. Det er kjempe lette oppskrifter, så enhver kan klare å lage disse.


Hello Kitty sjokoladekake

Siden jeg jobbet hele dagen før bursdagen, gikk jeg for toro sjokoladekake. tilsett vann og smør og sett den i ovnen i en langpanne. pynten er smørekrem, og det er cacas sin oppskrift;
100 g mykt margarin (la smøret stå i romtemperatur et par timer først)
300 g siktet melis
1 1/2 ts vaniljesukker
3 ss melk

pisk dette til det blir en fyldig smørekrem. jeg lagde 3 ganger denne oppskriften, denne blir hvit.
jeg tok først og tegnet opp skissen på frihånd med toro sin sjokoladeglassur, tilsetter man 40 g smør blir det smørekrem. da hadde jeg mønsteret klart og det var bare å fylle ut med resten. jeg tok først det hvite der det skulle være hvit. da er man sikker på at det blir nok. så vurderte jeg det som var igjen, om jeg hadde nok krem og det hadde jeg. da farget jeg denne med cacas sin rosa farge, til den rosafargen jeg ville ha. så er det bare å fylle ut. bruk en passe stor stjærnetupp så du får stjærnene du ønsker.

dette stod i kjøleskapet fra kvelden før til formiddagen dagen etter, da er smørekremen stivnet litt, men fortsatt kjempe god. 

marsipankake:


jeg kjøpte ferdig sukkebunn i 3 deler, dette kan også lages enkelt selv hvis man vil. dynket de med sprite zero, fylte med bringebærsyøltetøy og krem, så knadde jeg sammen ferdig marsipan og farget denne med cacas sin rosafarge til ønsket rosafarge. husk å bruk litt melis da marsipanen er litt klissen. 

kitty bildet er ferdig og spiselig fra helti100.no rundt kanten og rundt bildet har jeg brukt smørekrem som i oppskriften over:)


veldig morro å lage kaker når man blir så fornøyd med ressultatet og begge kakene ble så å si spist opp:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails