En deilig dag!

Dagen i dag har vært nydelig! Etter å ha levert Fiamor i barnehagen, tok jeg for meg første etasje, vasket og styret! Fikk vasket en haug med klær, og da klokken var 11 satt jeg i bikinien på verandaen med en god bok og deilig lunsj! Koste meg med boken min helt til mann og barn kom hjem fra jobb og bhg kl 14. Da lekte vi ute alle mann!


Fia og litt av uteplassen sin:) Nok av leker for å si det slik!


Spiseplassen våres ute slik det ser ut i dag, duken er som dere ser litt for liten, men den får duge imens:)
De røde urnene fant jeg på plantasjen i høst til 10 kr stk, men hadde helt glemt de innerst på vaskerommet, så nå skal de få en liten oppussing, de skal ikke være i den røde fargen, men sorte eller hvite!


Siden sist har vi også bygd ut verandaen bak, men der får dere ikke se bilder før jeg har beiset ferdig gulver og rekkverket er helt ferdig:)

Vi hadde planer om å grille å kose oss ute, men det kom fort mørke skyer og både regn, lyn og torden meldte sin ankomst. Så vi fikk middagsgjester å koste oss heller inne med en deilig biffmiddag:)

Én kommentar

Amanda

10.aug.2011 kl.14:08

Har lest bloggen din siden du gikk gravid med Fia, og må bare si at jeg synes det er utrolig gøy å se at du har begynt å blogge oftere:)

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails