en innholdsrik helg:)

Denne helgen har vært helt fantastisk, bare slappet av og nytet frihelg sammen med mann og barn! Fredags kveld tilbrakte vi hjemme, slappet av med film og fikk maten levert på døren, som er veldig deilig iblant. 

Lørdagen stod jeg opp med Fia, koste oss med en film og frokost før pappaen min kom på besøk, han skulle være med Fia i byen mens jeg var hos frisøren og fikk stelt håret mitt for en gangs skyld. Etterpå spise vi lunsj på mcern alle sammen, veldig koselig. Vell hjemme hadde pappaen i huset fått sovet ut og var klar for en ny dag. Vi tok turen å tittet på et loppemarked, før vi lekte på lekeplassen rett borti gaten her. Handlet en haug med mat, fikk fylt opp kjøleskapet skikkelig igjen. Fredrik og Fia tok i et tak ute, fikk pakket sammen de siste hagemøblene, så nå er det så å si klart for vinteretn. De plantet også løker, så det kommer flotte blomster til våren igjen. Inne fikk jeg da tid til å skrubbe og vaske hele huset klart for helgen. 


Fia og meg på toppen av klatrestativet :)

Kvelden tilbrakte vi i ro og makt hjemme, for min del iallefall. Jeg disket opp med en skikkelig biff middag for min kjære og Stian, en kompis av oss. De tok turen videre på kvelden, og jeg fikk maks avslappet tid på sofaen med en ordentlig Helle film:)

Søndagen sov jeg til jeg våknet, da lagde jeg ferdig pinnebrød deig, og pakket sekken klar for tur. Vi fikk lånt oss en bil til, å hentet familien Håkonsen i Stokke (tiriliren.blogg.no). På Fålehavna kom også Pernille og co (frknille.blogg.no). Der koste vi oss med grillmat, pinnebrød, snacks og kos i noen timer. 


Fia koser seg i vognen


Fantastisk utsikt!


Far & datter <3


Mammaene på tur <3

Søndagen avsluttet vi hos Fredrik sine besteforeldre, fyr i peisen og nystekte vaffler slo ikke feil etter en tur ute hele dagen:) 

Hvordan har helgen din vært?

5 kommentarer

bliskyffgang

16.10.2011 kl.23:30

Fin blogg! =)

Har nettopp postet et innlegg. Sjekk det gjerne ut! :)

(Er ny her på Blogg.no)

- Baby T & Lisky

Helena Westergren

16.10.2011 kl.23:34

fine bilder :)

Josefine

17.10.2011 kl.08:42

Hørtes ut som en deilig helg

vanessaww

18.10.2011 kl.19:18

fine bilder! :)

Eirin

20.10.2011 kl.16:43

Fia har blitt så utrolig stor, og skjønn! Herlig unge altså :-) husker enda da du blogga og gikk gravid....:-) Ha en super fin uke!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails