Stockholmsturen vår!

(Bilder fra selve konserten kommer senere, da disse ligger inne på mobilen enda)

Forrige søndag tok vi fly til Stockholm, for 3 netter, var deilig med litt avveksling fra hverdagen, selv om det var veldig uvant å være borte fra Fia mer en en natt, men hun skulle selv på tur, nemlig på togtur til Hamar sammen med farmoren sin. Der koste de seg på en kjempestor gård med traktorer, og dyr:)


Min kjære<3


Meg:)


Solnedgangen:)


Laaang rulletrapp ned til tbanene, her er vi halveis på vei ned!

Tenkte å ikke dele så mange bilder, resten er slike typiske "jeg er turist og på tur bilder":) Vi shoppet ikke så veldig masse, utrolig nok. Men extention kjøpte jeg, var innom en egen slik butikk, og kom over virkelige kupp:)

Rihanna konserten var helt utrolig! For en opplevelse og stemning det var det. Dette er absolutt ikke siste konserten jeg skal på! Vi sto ikke mange meterne fra cenen, forran oss var det en liten inngjering med noen mennesker, så oss:) Så sånn ca 7-8 meter fra cenen. Knallplasser!


2 venninner av meg kom ned samme dag som konserten og ble med oss! Hadde skaffet 4 biletter, og disse to var så snille og ble med, det var altså fredrik og 3 jenter på konsert, og vi storkoste oss alle sammen:)
Meg, pernille og Nathalie!

Vell hjemme rakk vi også innom IKEA en tur, skulle bare ha en ting, men fikk røsket med meg en 7-8 ting, på utrolige 6,5 minutt:P Med en utolmodig og sliten mann fikk man være rask når har var snill å stoppet:p Så får nok ta turen innom før jul:)

Fler som var på Rihanna konserten

Én kommentar

Celine

07.nov.2011 kl.22:48

Så koselig :-) Stockholm er så nydelig!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails