vår siste dag i 2011

Startet med at jeg hadde en vanlig jobb dag, etterfulgt av stresshandel på butikken rett før de stenkte. Vell hjemme startet jeg på maten som stod å godgjorde seg mens jeg dusjet:) Fia og Fredrik koste seg med lek, bading og spising før prinsessen tok kvelden. Men hun viste at vi skulle vekke henne for hun var veldig spent på alle rakettene som hun skulle få se på kvelden!


Bordet dekket å klart!
Vi fikk middagsbesøk av Onkel Stian som vi kaller han. 
Vi spise kalkun med indisk vri ala Helle! Nemlig kalkun med chilli og hvitløk,
hvitløkpoteter, gratinerte poteter, mexicansk salat, lemon chilli naan brød, chilli pølser og en utrolig god saus som jeg ikke husker hva heter i farten. Gode og mette ble vi alle mann!

Utpå kvelden kom Alex og Marlene, vi ble sittende å prate å kose oss med rolig musikk. Fia våknet stadig vekk av rakettene, men klokken kvart på tolv fikk hun bli med ut å se sammen med oss!


Fia og Pappa


Oss 3<3 I det klokken slo 00.00

Da vi gikk inn igjen, ville Fia ha en brødskive før hun gikk å la seg uten noen problemer. Litt senere dro også besøket, får vi også tok kvelden:) Var deilig å være hjemme et år, dette var første året vårt hjemme etter vi fikk Fia Leona, og dette blir nok ikke siste gangen heller:) Rolig og koselig!

 GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails