Vært snill jente:)

Jeg må ha vært en riktig så snill jente året som var, for under juletreet var det både det ene og det andre som jeg hadde ønsket meg som lå. Av min kjære fikk jeg gavekort til objektiv til kameraet mitt som jeg ønsket meg, samt et perlesett med et pc program som gjør at jeg kan perle bilde av Fia f.eks. Vi fikk også strykejern som jeg så inderlig har trengt et nytt av. Kaffemaskin, så nå jeg kan også by på kaffe når vi får gjester:) Gavekort, mann og barn fikk ski, jeg fikk også kjøkkenmaskin, men da jeg også hadde fått gavekort på en annen butikk som jeg ønsket med kjøkkenmaskin fra, byttet jeg inn den jeg fikk til denne. Nemlig en KITCHEN AID  kjøkkenmaskin!

Denne gjør seg utmerket på kjøkkenbenken våres. Pen å se på, enkel å bruke! Vi har allerede testen den, lagd både horn og cupcakes! 


Kjøkkenbenkten i dette øyeblikket. En halvdød urte, nye kaffemaskinen med kapsler, samt en ny "oppbevaringsstasjon" for børste osv. 

Zone, oppvasksett sort 

som ser slik ut. Denne er fra Kitchn. Dispenser til zalo, oppvaskbørste som er litt penere enn de tradisjonelle, disse får man kjøpt nytt "hode" til når man trenger ny:)

Jeg fik også lysestakene jeg har ønsket meg i en evighet nå! Nemlig denne fra MENU!

2 kommentarer

Forandring Fryder

01.01.2012 kl.23:31

Heldig, fine gaver :) Godt nyttår!

Renate87

02.01.2012 kl.12:31

heldig gris =) er ikke veldig billige di kitchn aid maskinene :P sikler veldig på den selv!!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails