En etterlengtet lørdag

Denne helgen har vi hatt frihelg alle tre, noe som var utrolig godt etter mye jobbing nå på nyåret. Lørdag morgen våknet vi til snø, og det kom bare mer og mer!

Jeg fikk sove litt lengre enn de to andre, da jeg stod opp tok vi turen til lekeland. Der møtte vi også mange kjente. Og Fia storkoste seg som vanlig. Merker at hun blir større og større, vil gå mer rundt på egenhånd osv. Vi koste oss med masse lek og mat i flere timer.

For de som kjenner oss, vet at Fia sitt hår har vært hellig siden hun var 1,5 år. Ingen fikk gre eller røre det. Bare en av de ansatte i bhg. Noe som resulterte i floker og dreads i håret. Men endelig får jeg gre og ordne det. Fletter er den store hitten for tiden, til mor og fars store glede. Og helst så mange spenner som mulig.

Fia sin faste "spise is plass"

3 kommentarer

Rebecca<3

22.01.2012 kl.13:08

Så skjønn hun er. Det er morsomt når de endelig vil bli stelt på håret.

Så kule Fia og Fredrik er. Ser veldig konsentrert ut begge to. Sikkert en veldig god is :P

Eldnu

22.01.2012 kl.13:25

Så stor hu har blitt! Fletter er utrolig søtt på jenter i den alderen!

-Eldnu

www.eldnu.blogg.no

frida-

29.01.2012 kl.01:06

Ååååhh guuud! Jeg husker Fia best fra da hun lå på gulvet og knapt klarte å løfte det hårløse hodet med den lille kroppen opp fra gulvet engang, altså når hun var mer eller mindre nyfødt, ettersom du knapt har lagt ut bilder av henne siden da, haha! Og her står hun, stor og fin jente med langt hår i fletter og alt! Og det rare er at jeg aldri har møtt dere engang, allikevel kan jeg prate som om jeg kjenner dere, haha! Blogg er en fin ting, det ♥

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails