God helg!

Har dere hatt en flott helg:)? Det har så absolutt vi! Her har vi hatt frihelg alle mann, noe vi så absolutt trengte!
Fredagen startet med musikal i byen sammen med min søster og mamma, vi var på Flashdance som en ungdomskole i byen hadde satt opp. De setter opp musikal hvert år. Kvelden ble avsluttet med deilig taco hjemme hos min søster!

Lørdag fikk jeg sove litt lengre enn de andre i huset, de dro på lunsj hos besteforeldrene til Fredrik. Fia ville da bli igjen der, så da fikk Fredrik et par timer til å fikse på bilen, og jeg til å ordne litt hjemme. Senere dro vi å hentet henne, så kjøpte vi gaver til 3 av besteforeldrene til Fia som hadde bursdag i dag, handlet mat før vi dro hjem:) Da var det bare å få på seg finstasen å gjøre seg klar for julebord med jentene på jobben i Tønsberg.

Vi fikk eget rom i 2. etage, og servert en deilig 5 retters. En del hadde jeg aldri smakt før, noe likte jeg og annet likte jeg ikke, men det viktigste var at jeg smakte på alt og ble god og mett, vi koste oss også med deilig vin!

Søndagen sov mannen i huset litt lengre enn oss jentene. Vi koste oss med frokost, et langt bad før vi pakket sekken og dro opp til mammaen min å bakte boller. Etterpå dro vi ut i skogen og til akebakken å akte!
Fredrik kom senere å hentet oss, da koste vi oss med mcern middag før det var bursdagsfeiring av stefaren min som hadde bursdag i dag.

Etter Fia la seg, tok min søster og jeg en treningsøkt på senteret her nede. En deilig slutt på helgen:) Nå er vi klare for en ny flott uke:)


 

6 kommentarer

Har hatt en kjempeflott helg. Bra du har hatt det samme:)

Renate87

19.feb.2012 kl.23:19

hørtes ut som en koselig helg ;)

Anette

24.feb.2012 kl.19:30

Så fint skjerf! Er det fra Gina? :)
Anette: det er det vettu:)

Anette

24.feb.2012 kl.21:15

Hva heter det? Er det på nettsiden, eller bare i butikken? Finner det ikke på nettet :(
Anette: Da er det nok allerede utsolgt:( Vi fikk ikke så mange i butikken selv:(

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails