Badets fornyelse!

God kveld!

Her om dagen kom jeg over at KID har masse flotte kurvprodukter, noe jeg ble veldig glad for. Har savner noen kurver her og der, og jeg syns det personlig er penere enn esker og annet. Jeg kjøpte en pakke med tre stk. til kun 200 kroner! 

Den ene fikk plass i skapet i gangen til alle vottene og luene mine, den andre i skuffen under vasken, til oppbevaring av matavfallsposer, kjøkkenspray osv. Og den siste fikk plass på badet, ved vasken. Her plasserte jeg Lexingtonhåndklærne våre. Elsker disse håndklærne, selv om de koster litt mer enn de fra IKEA, har de mye lengre holdbarhet og holder fargen lengre, og ikke minst er myke! Så kom jeg over denne flotte stigen, som jeg tenkte å ha på badet mellom badekaret og dusjen (hvis den passer) Her kan vi da henge de større håndklærne våre på. Dekorativt samtidig pent! 
Stigen er fra Ellos (trolig nok?)

Og forrige uke, bestilte vi wall stickers til badet. Over badekaret skal denne plasseres, og jeg gleder meg veldig til alt er i boks!


Da er det bare å finne en fin søplebøtte, ny skittentøyskurv, en ny kurv til hyllen der inne, samt male vinduskarmene og døren. Men malingen venter vi med til våren da det er bedre tørking osv:)


4 kommentarer

May Bente

25.feb.2012 kl.05:38

Wall stickeren til badet og stigen er jo bare helt flott. Viste ikke at ellos har slike stiger...

Rebecca<3

25.feb.2012 kl.05:46

Jeg elsker også kurver. Har også under vasken, i gangen og på badet :P haha.. Har et par på soverommet også da. Det er mye penere enn esker og bokser ja;)

Camillainteriør

25.feb.2012 kl.10:20

Alt dette likte jeg utrolig godt :D

gorehead

29.feb.2012 kl.04:23

For et utroligt lekkert bad, helt min stil!

Og flott tips med stigen! Jeg har lett meg ihjel etter en slik en som ikke koster 2000,-!

Skriv en ny kommentar

hits Related Posts with Thumbnails